05 / 05 / 2024

Kılıçarslan inşaat iletişim

Kılıçarslan inşaat iletişim

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç kuruldu.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Kılıç 2020 İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç 2020 İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Ayyıldız tarafından kuruldu.

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Kılıççı Eas İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kılıççı Eas İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sekmen tarafından kuruldu.

Koronavirüs Kıbrıs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüsün Kıbrıs inşaat sektöründe oluşturacağı etkileri açıkladı. Gürcafer, "Ev satışı ve yeni inşaatlar yapılamayacak" dedi...

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20bin TL sermaye bedeli Can Özcan tarafından kuruldu.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Küçük ve orta ölçekli inşaat firmaları Amerika pazarında daha şanslı!

MÜSİAD Amerika Başkanı Ayhan Özmekik, Amerika pazarında yatırım yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli inşaat firmalarına, "Buraya yatırım yapmak isteyenlerin doğru yerlerde, doğru insanlardan destek almalarını özellikle tevsiya ediyorum" önerisinde bulundu..

Kılıçarslan inşaat iletişim Haberi

Kılıçarslan inşaat iletişim

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik,fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3.İzolasyon malzemeleri...