02 / 05 / 2024

Kilim Mobilya açılış

Kilim Mobilya açılış

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

İnegöl Mobiliyum AVM bugün açılıyor!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si, bugün mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açılıyor.

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM'si, 10 Mayıs'ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl'de hizmete açılıyor. Türkiye'nin ilk ve tek mobilya AVM'si olan Mobiliyum AVM, 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor.

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si, 10 Mayıs’ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açılıyor. Türkiye’nin ilk ve tek Mobilya AVM’si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM, 225.000 m2 kapalı alana sahip..

İSMOB Fuarı ne zaman açılıyor?

Türkiye'nin en büyük mobilya fuarı İSMOB, bugün İstanbul Fuar Merkezi- CNR Expo'da açılıyor. Fuara 100 binin üzerinde ziyaretçinin gitmesi bekleniyor..

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

Kilim Mobilya açılış Haberi

Kilim Mobilya açılış

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. 

Sivas Caddesi üzerinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazasının açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, bu şartlarda açılış yapmanın zevkli olmadığını söyleyerek, ülkenin birlik ve beraberliği için kendilerine düşen görevi yapacaklarını söyledi. Yayla, "Allah memleketimize dirlik, güzellik versin, ülkemizi bütün şerlerden korusun. Ülkemiz bizim için açılışını yapacağımız mağazadan daha önemli. onun için hepimiz ülkemize sahip çıkacağız, inşallah ite, köpeğe prim vermeyeceğiz, sonuna kadar devletimizin arkasında duracağız. Kilim Mobilya, Türkiyenin ilk 5 firması içerisinde ihracatıyla, üretimiyle Türkiye ve dünyaya hizmet vermektedir. Bundan da kıvanç ve onur duyuyoruz. İnşallah devletimizle, hükumetimizle, milletimizle beraber bu hizmetimizi artırarak devam etmeye gayret edeceğiz." dedi. Nursaçan: "Dünya dünya olalı böyle bir...