02 / 05 / 2024

Kilim Mobilya samsun mağazası

Kilim Mobilya samsun mağazası

Kilim Mobilya Samsun Bölge Müdürü Can Süer ve Kilim Mobilya Samsun mağaza Müdürü İlknur Koçaklı, amaçlarının Samsun'da daha kaliteli bir hizmet verebilmek olduğunu ifade etti.

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın başlayacak.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına mobilya satışa sunuldu!

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor. Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

Kilim Mobilya samsun mağazası Haberi

Kilim Mobilya samsun mağazası


Mobilya sektörünün köklü firmalarından Kilim Mobilya, Samsun'da kurduğu showroomun açılışını 26 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirecek. 


Açılış öncesi dün Büyük Samsun Oteli'nde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Kilim Mobilya Samsun Bölge Müdürü Can Süer ve Kilim Mobilya Samsun mağaza Müdürü İlknur Koçaklı, amaçlarının Samsun'da daha kaliteli hizmet verebilmek olduğunu ifade etti. 


'DAHA İYİ HİZMET' 


Satış ve satış sonrası daha iyi hizmet verebilmek adına Samsun'da büyük bir showroom açma gerekliliği duyduklarını ifade eden Süer, "39 yıllık tecrübemizle Samsun'da mağazacılık anlayışına girmek istedik. 

Bu düşünceyle, satış ve satış sonrası hizmetleri daha iyi yapabilmek adına yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik kapalı alanda showroom oluşturduk. Gelecek dönemlerde de mağaza adetlerimizi daha da artıracağız. 2015 yılının ilk 6 ayı içerisinde şehir merkezinde de bu büyüklükte bir mağaza...