02 / 05 / 2024

Kilim Mobilya şube

Kilim Mobilya şube

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Mobilya zincirleri yeni girişimciler arıyor!

Mobilya sektöründe markalı zincir sayısı giderek artıyor. Bu zincirler ise kendi mağazalarının yanında franchise vererek de büyüyor, Yaptığımız araştırmaya göre, mobilya sektöründeki yedi marka 2019 yılının sonuna kadar 252 franchise şube daha açmayı planlıyor..

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Loda Mobilya, Belarus'ta mağaza açıyor!

Loda Mobilya, Ocak ayında açacağı Belarus mağazasıyla toplam şube sayısını 7’ye çıkarıyor. Belarus’un başkenti Minsk Şehrinde açılacak olan mağaza bölgenin en büyük ve prestijli caddesi olan Pobeditely’de Zamok Alışveriş Merkezinde kullanıcıları ile buluşacak.

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Loda Mobilya Bursa'da mağaza açacak!

Loda Mobilya, yeni mağazasını Bursa'da açıyor. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar Bursa'da 5 yeni şube daha açmayı planladıklarını belirtti.

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi açıldı!

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi, İsmail Karakuş Şube Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

Meltem Mobilya Çorum'da şube açtı!

ÇOCUK mobilyaları konusunda uzmanlığını kanıtlamış markalardan biri olan Meltem Mobilya, geçtiğimiz günlerde Çorum Mağazası'nın açılışını gerçekleştirdi.

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Gencay Çiçek Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Pendik, Kaynarca Mahalle'de açıldı.

Serraf İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serraf İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Rafet Tanrıverdi Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde açıldı.

Deva Turizm Tekstil Mobilya İnşaat Gıda Taşımacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Deva Turizm Tekstil Mobilya İnşaat Gıda Taşımacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi, Kadir Deva Şube Müdürlüğü'nde 250 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu.

Kilim Mobilya şube Haberi

Kilim Mobilya şube

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. 

Sivas Caddesi üzerinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazasının açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, bu şartlarda açılış yapmanın zevkli olmadığını söyleyerek, ülkenin birlik ve beraberliği için kendilerine düşen görevi yapacaklarını söyledi. Yayla, "Allah memleketimize dirlik, güzellik versin, ülkemizi bütün şerlerden korusun. Ülkemiz bizim için açılışını yapacağımız mağazadan daha önemli. onun için hepimiz ülkemize sahip çıkacağız, inşallah ite, köpeğe prim vermeyeceğiz, sonuna kadar devletimizin arkasında duracağız. Kilim Mobilya, Türkiyenin ilk 5 firması içerisinde ihracatıyla, üretimiyle Türkiye ve dünyaya hizmet vermektedir. Bundan da kıvanç ve onur duyuyoruz. İnşallah devletimizle, hükumetimizle, milletimizle beraber bu hizmetimizi artırarak devam etmeye gayret edeceğiz." dedi. Nursaçan: "Dünya dünya olalı böyle bir...