23 / 05 / 2024

kilim

kilim

Madame Coco internet sitesinden yapılan alışverişlere özel "Sepette yarı fiyatını öde" kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında halı ve kilimler de yüzde 50 indirimli olarak satılıyor. İşte kampanyanın detayları...

Enza Home halı ve kilimlerde fiyatları indirdi! Online’a özel yüzde 20 indirim.. Enza Home 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Enza Home halı&kilim ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20 indirim yaptı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi..

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Kilimoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Cevdet Kilim tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kilim Mobilya'nın Sivas şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk 5 firması içerisinde bulunan Kilim Mobilya'nın yeni mağazası dualarla açıldı. Yeni mağazanın açılış töreninde konuşan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla konuştu.

Tektrend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektrend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müjdat Çevik, Mehmet Çevik, Abdurrahman Önen, Ahmet Kilim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Anıtkabir'in tören alanındaki taşlar aslına uygun yenileniyor!

Genelkurmay Başkanlığı, Anıtkabir’in tören alında bulunan kilim motifli zemin taşlarının aslına uygun olarak yenilenmesine başlandığını açıkladı...

Anıtkabir tören alanı yenileniyor!

"Türk Silahlı Kuvvetlerinden haberler" başlığı altına yer alan bilgilere göre, Anıtkabir'in tören alanında bulunan kilim motifli zemin taşları, inşa edildiği 1953'ten günümüze kadar zamanın ve meteorolojik şartların etkisiyle yıprandı.

Anıtkabir tören alanında yenileme!

Anıtkabir tören alanında yenileme yapılacak. Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde, yer alan bilgilere göre Başkent Anıtkabir'in tören alanındaki kilim motifli zemin taşlarının aslına uygun yenilenmesine başlandı.

Bakırköy 46 arsası icradan 49.3 milyon TL'ye satışa çıktı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından Bakırköy'de Kilim Group'un arsası üzerinde hayata geçirilen Bakırköy 46 projesinin arsası 49 milyon 346 bin 273 lira bedelle icradan satışa çıktı.

Baltaş Kilim Sanayi Sitesi'nde icradan 1 milyon 80 bin TL'ye 2 işyeri!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü; İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan Baltaş Kilim Sanayi Sitesi'ndeki 2 işyerini satışa çıkarıyor.

Tarihi Afyonkarahisar evleri, 26 Ağustos Tabiat Parkı'na renk katacak!

Afyonkarahisar 26 Ağustos Tabiat Parkı'nda geleneksel ürün satış birimleri olarak kullanılmak üzere eski Afyonkarahisar evleri yapılacak. Alanda Afyonkarahisar'a has lokum, kaymak, sucuk, el işleri, kilim vs. her türlü yöresel ürünün satışı yapılabilecek

kilim Haberi

kilim

Hayatın her noktasında Fransız zarafetini ve inceliğini yansıtmak, bu yaklaşımı tamamlayıcı bir şekilde stratejiye taşımak ve müşteri memnuniyetini önemseyerek üretim gerçekleştirmek hedefi ile kapılarını açan Madame Coco son dönemde artan fiyatlarıyla dikkat çekiyordu. Fakat marka şaşırtan bir kampanyaya imza attı. Madame Coco, internet alışverişlerine özel başlattığı "Sepette yarı fiyatını öde" kampanyasını detaylarıyla duyurdu. Bu kampanyaya özel olarak internet sitesinden yapılan alışveriş tutarının sepette yarısı ödeniyor. 

Bu kampanya dahilinde Madame Coco halı ve kilimler de yarı fiyatına satılıyor. Peki Madame Coco halı ve kilimler ne kadar? Madame Coco halı ve kilimlerin indirimli fiyatı ne? İşte detaylar...

İşte Madame Coco halı ve kilimlerin fiyat listesi:

Benard Saçaklı Dokuma Kilim
Normal fiyatı: 199,99 Türk Lirası
İndirimli fiyatı: 100.00 Türk Lirası

Charlot Saçaklı Dokuma Kilim
Normal fiyatı:...