13 / 05 / 2024

Kilis Gözlüce tapu

Kilis Gözlüce tapu

Kilis Musabeyli'nin Gözlüce köyünde, 3402 Sayılı Kadastro Kanunu kapsamında 40 parsel taşınmazın tapuları sahiplerine dağıtıldı. Vatandaşlar tapularını sevinçle aldı.

Kağıthane'de günde 100 tapu işlemi gerçekleştirildi!

Kağıthane Tapu Müdürlüğü, İstanbul’da 39 ilçe arasında 2013'ten beri günlük bazda işlemleri en hızlı tamamlayan tapu müdürlüğü olarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

Kilis Gözlüce köyünde tapular dağıtıldı!

Kilis Musabeyli'nin Gözlüce köyünde, 3402 Sayılı Kadastro Kanunu kapsamında 40 parsel taşınmazın tapuları sahiplerine dağıtıldı. Vatandaşlar tapularını sevinçle aldı.

Kilis Hasanceli Köyü çevre yolu projesinde sona gelindi!

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Hasanceli köyünde trafiği rahatlatmak için çevre yolunun yapımı son aşamaya geldi. Gözlüce ve devam eden Fericek köyündeki çalışmaları yerinde inceleyerek, Muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce: İmar mevzuatı yeniden gözden geçirilmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Dünya çok hızlı gelişti ama mevzuatta problemlerimiz, eksikliklerimiz var. Planlı alanların imar yönetmeliği başta olmak üzere, imar mevzuatımızın yeniden gözden geçirilmesi artık kaçınılmaz hale gelmiştir" dedi.

İdris Güllüce Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı!

Esenler Belediyesi ile AY-BİR'in ortaklaşa düzenlediği konferansta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı. Bakan Güllüce, “Bizim hızlı bir şekilde, ivedilikle insan odaklı güzel şehirler kurmamız lazım” dedi.

İdris Güllüce Ceylanpınar'da tapu sorununu çözdü!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Ceylanpınar’ın tapu sorununu çözdü. Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin merkez ve Gümüşsu mevkilerindeki tapular Hazine’ye verildi.

Bakan Güllüce’den Ceylanpınar’a tapu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’den Ceylanpınar’a tapu müjdesi geldi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Ceylanpınar’ın tapu sorununu çözdü.

İdris Güllüce, tapu kayıtlarının çalınması iddialarını değerlendirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir dizi açılış ve programa katılmak üzere Rize’ye gitti. Bakan Güllüce Ankara’da vatandaşların tapu kayıtlarının çalınmasına yönelik iddiaları değerlendirdi.

İdris Güllüce'nin 11 Ekim Cumartesi programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 11 Ekim 2014 Cumartesi programı kapsamında Bakan Güllüce Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa'da yer alan Cumalıkızlık'a gidecek.

Bakan Güllüce: TOKİ haksızlığa uğradı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreninde yaptığı konuşmada TOKİ'ye yönelik eleştirilere tepki göstererek, "kara propaganda yapılıyor" dedi

İdris Güllüce: İnşaat sektöründe hızlı bir yatırım hamlesi gerçekleşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ülkede siyasi dalgalanma sürecinin sona erdiğini, seçimlerin sona ermesinin ardından, inşaat sektöründe hızlı bir yatırım hamlesi gerçekleşeceğini dile getirdi..

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm hamlesi hızlandı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce siyasi dalgalanma sürecinin sona erdiğini, seçimlerin sona ermesinin ardından, inşaat sektöründe hızlı bir yatırım hamlesi gerçekleşeceğini belirtti. Sektör hızla ivme kazanacak.

Kilis Gözlüce tapu Haberi

Kilis Gözlüce tapu

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Gözlüce köyünde 40 parsel taşınmazın tapuları vatandaşlara dağıtıldı.

3402 Sayılı Kadastro Kanunu uyarınca, orman dışına çıkarılan 40 parsel taşınmazın yasal ilanları yapılarak parselleri kesinleşip, tapu kütüğüne tescili yapıldı.


Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, tescil iş ve işlemleri tamamlanmaya devam ettikçe hak sahiplerine taşınmazların tapuları törenle teslim edilmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Daha önce törenle İlçemize bağlı Çınar Köyünde 360 Parsel taşınmazın teslimi yapılmıştı. Çınar Köyünün ardından Gözlüce Köyünde de tescili yapılan taşınmazlara ait 40 parsel taşınmazın hak sahiplerine dağıtımı 3402 Sayılı Kadastro Kanunu kapsamında yapılmıştır” dedi.


Kaymakam Avcı, burada bir kez daha hak sahiplerine tapularını teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bu kanun kapsamında bölgemiz genelinde bu durumda olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilerek, bölgemizin gelişip kalkınması için var gücümüzle çalışılmaya...