01 / 05 / 2024

Kilis Yukarı Afrın Barajı son durum

Kilis Yukarı Afrın Barajı son durum

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları son hız devam ettiğini söyledi.Kilis Milletvekili Reşit Polat, Kilislilerin yıllardır hayalini kurduğu Afrın barajının AK Parti iktidarında faaliyete geçeceğini ifade etti

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Altın işte yere düşmekle pul olmuyor! İvme yukarıyı gösteriyor

Gram altın haftaya çıkışla başladı. Altının gram ücreti, bugün bin 156 TL ile 3 Şubat'tan bu zamana en yukarı seviyesini test etmesinin akabinden yüzde 0,5 değer kazanarak bin 146 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatlarına Putin hamlesi! Altında ibreler yukarı gösteriyor! Hemen şimdi bakın

Altın fiyatlarında son günlerde aşağı yönlü düşüş gözlemlenirken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanı sonrasında altın fiyatlarında ibreler yukarı gösteriyor.

Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! 10 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri bugün de yakından takip ediliyor. Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! İşte 10 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Hemen bunu yapın! İslam Memiş de doğruladı

Gram altının düşmesinin ardından gözler yeniden analistlere çevrildi. Analistler, gram altında şu an düşüş gibi bir durum göründüğünü ancak gram altının yeniden yukarı oynayacağını söyledi. Bu yüzden gram altın almak için doğru zaman olarak görülüyor.

Altının gölgesinden çıkan gümüş nereye gidiyor? Gümüş fiyatlarındaki son durumu uzmanlar yorumladı!

Altının gölgesinden çıkan gümüş, son bir haftanın yüksek alanında yukarı yönünü korumaya çalışıyor. Peki uzmanlar gümüş yatırımları ile ilgili ne diyor? İşte detaylar...

Euro'da neler oluyor! Son rapor ortalığı kasıp kavurdu

Euro bölgesinden gelen son haberler iç açıcı değil. Avrupa Birliği büyüme tahminlerini düşürdü. Ayrıca enflasyonun da yukarı yönünün devam edeceği vurgulandı. Son haberler Euro için iyi değil.

Kilis Şehit Sakıp Mahallesi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesişni bugün gerçekleştirecek.

Kilis Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdarei Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kilis Merkez 515 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kilis Deveciler 515 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Kilis Yukarı Afrın Barajı son durum Haberi

Kilis Yukarı Afrın Barajı son durum

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Yukarı Afrın Barajı’nın gövde çalışmaları son hız devam ettiğini söyledi.

Kilis Milletvekili Reşit Polat, Kilislilerin yıllardır hayalini kurduğu Afrın barajının AK Parti iktidarında faaliyete geçeceğini ifade ederek, “Afrın barajının faaliyete geçmesi için geçmiş dönemde katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde milletvekili arkadaşlarımız gerçekten çok uğraş verdi. Ben il başkanıyım o dönem bütün çalışmaları yakınan biliyorum. Kilis’in önümüzdeki 50 yıl içme suyunu çözülecek. Katkı veren herkese şükranlarımı...