06 / 07 / 2024

kilit Cemat Fuarı

kilit Cemat Fuarı

İntralojistik endüstrisi ile şirketlerin global pazar ihtiyaçlarını ve de taleplerini karşılayan, kilit pazarlarda önde gelen ticaret platformu olan CEMAT Fuarı’ nda tek çatıda toplanacak.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Kale Kilit ürünlerini 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen, her 3 evden 2’sinde tercih edilen Kale Kilit en yenilikçi ürünlerini 09 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Metaxdoor, 8. Uluslararası Kapı Fuarı'na katılıyor!

Metaxdoor, 9-12 Mart tarihleri arasında “8. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı”na katılıyor. Metaxdoor, yerli üretimin gerçek gücünü temsil eden en yeni ürünlerini, ilk defa fuar ziyaretçilerine sunacak.

Kale Endüstri Holding, ürünlerini 2015 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’nin kilit ve çelik kapı sektöründe tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2015 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Kale Endüstri Holding Antaş Fuarı'na katılacak!

Sektörde 60 yıldır özellikle kilit ve çelik kapı alanında faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknoloji ürünlerini Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek..

Kale Kilit Anfaş Fuarı'na katılacak!

“Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkanKale Kilit Dış Ticaret firmasının ürünlerini 21-24 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek olan ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek...

Yale Kilit dijital kapı dürbününü görücüye çıkarıyor!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor.

Yale Kilit'ten Dijital Kapı Dürbünü!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

Kilit pazarları Cemat Fuarı'nda bir araya gelecek!

İntralojistik endüstrisi ile şirketlerin global pazar ihtiyaçlarını ve de taleplerini karşılayan, kilit pazarlarda önde gelen ticaret platformu olan CEMAT Fuarı’ nda tek çatıda toplanacak.

Akıllı Kilit Sistemi EMITT'te tanıtıldı!

Hemenkiralik.com, esnek süreli ev kiralama sektöründe "Akıllı Kilit Sistemi" ile devrim yaratacak bir teknolojik yeniliği bu yıl on sekizincisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıttı.

Kale Çelik Eşya, Piyano Kapı ile Demos Kapı Fuarı'nda!

Kale Endüstri Holding şirketlerinden Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit ilgi çekici yeni standı ve yeni ürünleriyle 19-22 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde altıncısı düzenlenecek olan “Demos Kapı Fuarı”nda yerini alıyor

Kale Çelik Kapı, Demos Kapı Fuarı'nda!

Kale Endüstri Holding şirketlerinden Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit yeni ürünleriyle 19 - 22 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde altıncısı düzenlenecek olan Demos Kapı Fuarı'nda yerini alıyor

kilit Cemat Fuarı Haberi

kilit Cemat Fuarı

Dünyanın en büyük ve önemli intralojistik ticari fuarı 140 bin metrekarelik alanda 1100’ü aşkın katılımcı son teknolojilerini sunacak. Taşıma&Kaldırma, Depolama&Yükleme, Toplama&Paketleme, Lojistik IT ve Yönetim&Hizmet gruplarına ayrılacak fuarda oluşturulacak özel sergi alanında ilk defa tüm lojistik zinciri bir arada sunulacak. Fuar öncesi Hannover FairsTurkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Alexander Kühnel‘in moderatörlüğünde Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Pech’in konuşmacı olarak katılacağı basın toplantısında Türk medyası ile bir araya gelecek…


Fabrika içi depolama, taşıma, raf sistemleri ve enerjinin fabrika içi dağıtımı konusunda dünyanın en önemli fuarı olan CEMAT’a Türk yatırımcılar da yoğun katılım gösteriyor. Sektörün talepleri doğrultusunda 3 yılda bir yapılan fuar artık 2 yılda bir düzenlenecek.


Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Pech’in Türkiye’deki basın mensupları ile „Akıllı-Entegre-Verimli“ ana...