06 / 07 / 2024

kilit pazarında son durum

kilit pazarında son durum

İntralojistik endüstrisi ile şirketlerin global pazar ihtiyaçlarını ve de taleplerini karşılayan, kilit pazarlarda önde gelen ticaret platformu olan CEMAT Fuarı’ nda tek çatıda toplanacak.

9 Haziran 2024 Kapalıçarşı gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! Bir gram bile altını olanlar dikkat! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın ve çeyrek altın 9 Haziran Pazar günü ne kadar? 

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

Gram, çeyrek, tam, yarım altında son dakika! İşte 28 Ocak 2024 kalem kalem altın fiyatları!

Altın fiyatları 28 Ocak Pazar yani haftanın son gününe değer kaybıyla başladı. Peki altın fiyatlarında son durum ne? işte kalem kalem 28 Ocak 2024 altın fiyatları...

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

5 yıl vadeli konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranları  son haftalarda hızla yükledi. Vadeyi kısa tutup daha az faiz ödemek isteyenler için Kredi Pazarı 5 yıl vadeli konut kredisi faiz oranlarında son durumu listeledi…

Altına dayalı kira sertifikasında son etap başvuruları başladı!

Hazine Müsteşarlığı tarafından ihraç edilen altına dayalı kira sertifikasında son etap başvuruları bugün başladı. Başvurular 4 gün içinde kabul edilecek..

2B arazisi başvurularında son 6 gün!

2B arazilerinde başvuru süresi 7 Eylül'e ertelenmişti. Buna göre 2B arazisi başvurularında son 6 gün kaldı..

Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Kırklareli Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi. 300 yataklı devlet hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum Ağustos 2017!

10 yıllık konut kredisi faiz oranları yüzde 0,99'tan başlıyor. Üç bankada faiz oranları güncellendi. İşte bankaların faiz oranlarında son durum...

Atakule GYO Ankara davasında son durum bildirisini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Ankara davasında son durum bildirisini yayınladı.

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı bulunuyor. Planlama aşamasından itibaren geçeceği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkileyen bu metro hatlarının son durumlarını sizin için araştırdık. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum...

Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum bildirisini yayınladı.

kilit pazarında son durum Haberi

kilit pazarında son durum

Dünyanın en büyük ve önemli intralojistik ticari fuarı 140 bin metrekarelik alanda 1100’ü aşkın katılımcı son teknolojilerini sunacak. Taşıma&Kaldırma, Depolama&Yükleme, Toplama&Paketleme, Lojistik IT ve Yönetim&Hizmet gruplarına ayrılacak fuarda oluşturulacak özel sergi alanında ilk defa tüm lojistik zinciri bir arada sunulacak. Fuar öncesi Hannover FairsTurkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Alexander Kühnel‘in moderatörlüğünde Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Pech’in konuşmacı olarak katılacağı basın toplantısında Türk medyası ile bir araya gelecek…


Fabrika içi depolama, taşıma, raf sistemleri ve enerjinin fabrika içi dağıtımı konusunda dünyanın en önemli fuarı olan CEMAT’a Türk yatırımcılar da yoğun katılım gösteriyor. Sektörün talepleri doğrultusunda 3 yılda bir yapılan fuar artık 2 yılda bir düzenlenecek.


Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Pech’in Türkiye’deki basın mensupları ile „Akıllı-Entegre-Verimli“ ana...