18 / 05 / 2024

Kilyos Beach

Kilyos Beach

Baker Group, 2015 yılını turizmde atağa kalkma yılı olarak belirledi. Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach 40 milyon TL yatırımla hayata geçecek.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin açılış tarihi belli oldu! İki yer arası süre 30 dakika kısalacak!

İstanbul'a Sarıyer-Kilyos tüneli geliyor.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'ninin açılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Avrupakent GYO, 580 milyon TL değerindeki Swissôtel Resort Bodrum Beach'i satın aldı!

Avrupakent GYO, Swissôtel Resort Bodrum Beach'i 580 milyon TL bedelle peşin olarak satın aldı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Kilyos Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Kilyos Mahallesi, 1 Pafta, 305, 306 Ve 309 Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çiller ailesinin Kilyos’taki arazisi için yeni plan hazırlandı! 

Çiller ailesinin yönetimde olduğu sırada Marsan Holding’e ait olan Kilyos’ta doğal sit alanında kalan 30 dönümlük araziyi otel imarına açan planlar iptal edilmişti. Bakanlık alan için yeni bir plan hazırladı ve askıya çıkardı. İşte detaylar...

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğurhan Dumral tarafından açıldı.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu!

Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu. Peki,  Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri ne kadar?

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Kilyos Beach Haberi

Kilyos Beach

Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak. CEO Cüneyt Baker, bu yıl sonuna kadar yapacakları yatırımın 40 milyon TL'yi bulacağını söylüyor. 


İmza attığı mimari projelerle adını duyuran Baker Group, 2015 yılını turizmde atağa kalkma yılı olarak belirledi. Gazetecilerle biraraya gelen Baker Group Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Baker, bu yıl hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verirken, 2015 yılı sonuna kadar yapacakları yatırımın miktarının toplamda 40 milyon TL'yi bulacağının altını çizdi. Yatırımlarını İstanbul odaklı projelendirdiklerini söyleyen Cüneyt Baker, turizm alanında hala atılması gereken birçok adımın olduğunu söyledi. Bu yıl otel ve restoran yatırımlarıyla öne çıkan Baker Group, Biiyükada'da Aralık ayında açılışını gerçekleştirdiği Big Prinkipos Hotel'den sonra bu yıl...