27 / 04 / 2024

kim lojistik şirketi nerede

kim lojistik şirketi nerede

İstanbul Hadımköy'de 20 milyon TL yatırımla inşaatına haşladığı lojistik merkezini tamamlayan KİM, Genel Merkezini de Hadımköye taşıdı. 26 bin metrekarelik merkez sayesinde mağazalaşma çalışmalarına da hız verecekleri açıklandı...

Arsi Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsi Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Arslan tarafından kuruldu. 

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Daşkın tarafından kuruldu.

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kale tarafından kuruldu. 

Seda Çağlar İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Montaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seda Çağlar İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Montaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Çağlar tarafından kuruldu. 

Vera İskele Lojistik İnşaat Reklam Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera İskele Lojistik İnşaat Reklam Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Gürverçin tarafından Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Nezire Ağbulut tarafından kuruldu.

Znk Çimento Lojistik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Znk Çimento Lojistik Ve İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necla Kayı tarafından kuruldu

Gülsun İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsun İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alan tarafından kuruldu.

Martex İnşaat  ve Yapı Malzemeleri Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martex İnşaat  ve Yapı Malzemeleri Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cemil Kuzpınar tarafından 10 bin TL sermaye ilebugün kuruldu. 

Gündoğar Lojistik ve Beton Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğar Lojistik ve Beton Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Emir Gündoğar tarafından kuruldu. 

Alara İskele Lojistik İnşaat Reklam ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alara İskele Lojistik İnşaat Reklam ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Satı Kanık tarafından kuruldu.

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih Karasu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

kim lojistik şirketi nerede Haberi

kim lojistik şirketi nerede

YERLİ perakendenin şirketlerinden Kim Marketler Zinciri, Türkiye geneli ve yurtdışı mağazalaşma çalışmaları kapsamında yatırımlarına devam ediyor. İstanbul Hadımköy'de 20 milyon TL yatırımla inşaatına başladığı lojistik merkezini tamamlayan KİM, Genel Merkezini de Hadımköye taşıdı. 26 bin metrekarelik merkez sayesinde mağazalaşma çalışmalarına da hız vereceklerini anlatan Genel Müdür Dr. Hamit Akçay "Kim Grup olarak İstanbul ve Marmara Bölgesi dışındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz. Sakarya, Tekirdağ ve Edirne'nin ardından İzmir ve Manisa illerinde de mağazalaşma çalışmalarımızda önemli meşafe kat ettik. Mağaza açtığımız tüm bölgelerde lojistik ve depo yatırımlarımızı sürdüreğiz" dedi.


Yeni...