28 / 04 / 2024

kimeder zeki gedikoğlu

kimeder zeki gedikoğlu

Kocaeli İnşaatcılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği (KİMEDER) Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu, emlakçılığa artık ciddi standartlar getirilmesi konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüş birliğine vardı.

İkiada Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İkiada Turizm Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de Bayram Altaş ve Osman Zeki Karaismailoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Yıldız ve Zeki Karaismailoğlu tarafından kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

İHH’nın İdlibler için başlattığı “briket ev” kampanyasına destek verildi!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı İdlibliler yardım etmek adına briket ev kampanyası başlatıldı.İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu"Suriye-Türkiye sınırına yakın bölgelerde kurduğumuz çadırlara alternatif olarak briket evler yapıyoruz."dedi.

Phycotec Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Phycotec Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berat Zeki Haznedaroğlu tarafından kuruldu...

kimeder zeki gedikoğlu Haberi

kimeder zeki gedikoğlu



Zeki Gedikoğlu, emlakçılığa artık ciddi standartlar getirilmesi konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüş birliğine vardı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gedikoğlu şunları söyledi, “Yıllarca vatandaşın gözünde iş yapmadan para kazanılan ve bir masa, bir telefon şeklinde bir mantığı olan emlak işlerinin, dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de saygın ve güvenilir bir meslek haline getirilmesi için çalışmalara başladık.

EMLAK YASASI YOK

Her ne kadar emlakçılık yasası olmasa da KİMEDER gerekli hukuki yaptırımları Kocaeli bölgesinde yürütmektedir.Derneğimize üye olan emlakçıların şikayet ve isteklerini çözme yolunda hareket etmekteyiz.Aynı zamanda mağdur olan vatandaşlarımızın da sorun yaşadığı emlakçılar konusunda gerekli hukuki desteği sağlacağız.

Öncelikle emlakçılık sektörüyle alakası olmayan işletmeleri bu sektörde barındırmayacağız.İşinin ehli olmayan kişiler tarafında yürütülen emlakçılık, insanların mağduriyetlerine de zemin hazırlamakta. Bundan sonra...