28 / 04 / 2024

kınalıada iskelesi imar planı

kınalıada iskelesi imar planı

Kınalıada “Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Kız Kulesi'nin imar planları açılıştan sonra geldi! Planda neler yer alıyor? 

İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi’nin imar planları, restorasyonun bitirilip açılışının yapılmasından sonra hazırlandı ve itirazlar için askıya çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

İstanbul'da yıkılacak binalara eski imar hakkı verilecek!

İstanbul'da kentsel dönüşümün önünü açacak yeni bir karara imza atıldı. İBB Meclisi'nde alınan karara göre; kentsel dönüşüm ile yıkılacak binalara ilk imar hakları geri verildi. 

Didem Kınalı kira borcu için cipini satıyor!

Bir süredir maddi konularda zorluk çeken Didem Kınalı kira ve fatura borcu nedeniyle cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Darülaceze Başkanlığı'ndan Adalar'da 8 milyon TL'ye satılık köşk!

Darülaceze Başkanlığı, Adalar İlçesi, Kınalı Ada Mahallesi'nde bulunan köşk ve müştemilatını 8 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 10 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası'nın ilk karma kullanımlı projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı'nın Kınalı etabında yaşam başladı.

Darülaceze'den Kınalı Ada'da satılık köşk ve müştemilat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kınalı Ada'da yer alan köşk ve müştemilatı 8 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da hayat başlıyor!

Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesinde Nidapark Küçükyalı Kınalı etabının tamamlanmasıyla birlikte teslim sürecine geçiyor.

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kınalı-Odayeri kesimi bugün saat 15:30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacak.

kınalıada iskelesi imar planı Haberi

kınalıada iskelesi imar planı


İstanbul Adalar İlçesi, Kınalıada “Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği tekliflerin incelenerek gerekli düzeltmeler yapılmak ve plan notu eklenmek suretiyle, 18 Mayıs 2016 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı. Bugün askıya çıkarılan imar planı 1 Temmuz 2016 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı ve raporu için...