01 / 05 / 2024

Kınık 2017 projeleri

Kınık 2017 projeleri

İzmir'in Kınık ilçesine 1 yılda 18 yıllık yatırım yağdı. 2016'da ilçeye genel bütçeden hastane, enerji, doğalgaz, köprü ve TOKİ gibi yatırımlar için 108 milyon liralık pay ayrılması Kınık'ın yıldızını parlattı.

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Ön talep toplayan konut projeleri!

Markalı konut projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar ön talep toplayan projeleri araştırmaya devam ediyor. Düşük konut kredisi faiziyle konut stoklarının erimesi ile birçok firma konut projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri...

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Sıfırdan proje yapmayın, yarım projeleri bitirin!

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında bitmeyen projelerin huzursuzluk meydana getirdiği ifade edildi. Sunumda, "Sıfırdan proje yapmayın. Yüzde 40’ı yapılan projeleri dondurun yüzde 70’i yapılanları tamamlayın" denildi.

Kapadokya'da 100’ün üzerinde kaçak yapı yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, doğal sit alanı üzerinde bulunan kaçak yapılarla ilgili konuştu. Kurum, "31 Aralık 2017 tarihinden sonra kaçak olarak yapıldığını tespit ettiğimiz 100’ün üzerinde yapının tamamını yıkacağız" diye konuştu. 

Yaylalardaki kaçak binalar yıkılıyor!

İmar Barışı’nı fırsata dönüştürmek isteyenlerin Doğu Karadeniz’deki yaylalara 31 Aralık 2017 tarihinden sonra inşa ettiği kaçak binalar

İmar barışının yıkım kararına etkisi!

İmar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için düzenleniyor. Peki, imar barışının yıkım kararına etkisi nedir?

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Care Residence!

Antwell Life Care Residence’ın lansmanı 26 Aralık 2017 tarihinde yapıldı. Proje mobilyalı olarak teslim edilecek.

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Deniz GYO Aralık 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO 1 Ocak - 31 Aralık 2017 tarihli sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı. 

Kınık 2017 projeleri Haberi

Kınık 2017 projeleri

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "2014 yerel seçimlerinde CHP'den görevi devraldık. Kınık'a AK Parti belediyeciliğinin farkını yaşattık. 2016'da ilçede büyük atılımlar yapıldı" dedi. Hükümet yatırımlarının 2016'da ilçeye yağmur gibi yağdığını belirten Başkan Doğruer, "2016 Kınık için sıçrama yılı oldu. İlçemiz 108 milyon liralık hükümet yatırımıyla hastane, doğalgaz, TOKİ gibi daha birçok hizmete kavuştu. İlçe sakinlerimiz hizmetin mutluluğunu yaşadı. Bu hizmetler aralıksız sürecek. Kınık İzmir'in yıldızı olmaya devam edecek. Söz konusu Kınık'a hizmetse gerisi teferruattır" diye konuştu.


SÖZLER TUTULDU


Çeşitli bakanlıklar tarafından ilçeye yapılan 108 milyon liralık yatırımın, ülke genelinde 30 bin nüfuslu ilçelere verilen 6 milyon lira dışında olduğuna dikkat çeken Doğruer, "Kınık özellikle 2016 yılında hükümet yatırımlarıyla birlikte iktidar farkını gördü. 2016'da Kınık'a 108 milyon liralık hükümet yatırımı geldi. Vatandaşlarımız...