17 / 05 / 2024

kınık hastanesi

kınık hastanesi

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Kınıklılar'a verdiği hastane sözü adım adım gerçek oluyor. Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu Kınıklılar'a hastane için arsa bulunduğu müjdesini verdi.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönümlük arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul'da yıkımı yapılan Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönüm büyüklüğündeki arazisinin imarı, İBB Meclisi aracılığıyla AKP-MHP grubunun oylarıyla özel sağlık fonksiyonundan alındı ve ticaret alanı yapıldı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Medistanbul'un ilk hastanesi Mart'ta açılacak!

Özel sağlık sektörüne giriş yapan Şenel Sağlık Yatırımları'nın ilk hastanesi olan Medistanbul Mart ayında hizmete açılacak.

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

kınık hastanesi Haberi

kınık hastanesi

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Kınıklılar'a verdiği hastane sözü adım adım gerçek oluyor. Kuzey Kamu Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu Kınıklılar'a hastane için arsa bulunduğu müjdesini verdi. 

Erbaycu, "Kınık'a hastane yapımı için arsa bulduk. Ancak alternatif arsa var mı diye bekliyoruz. Daha sonra projemizi hazırlayıp hastane inşaatına başlayacağız" dedi. Başkan Başkan Doğruer'in de çabalarıyla Kınık'a küçük ölçekli devlet hastanesi yapımına en geç 1 yıl içinde başlanacak. Erbaycu hastane projesinin Sağlık Bakanlığı'nca onaylandığını belirterek, "Önümüzde bir engel kalmadı. Arsamız hazır" diye konuştu. 


Acil servis güçleniyor

Bergama Devlet Hastanesi'nin kapasitesinin artması gerektiğini belirten Erbaycu, şöyle konuştu: "Bergama'da hayırsever Mithat Türe sayesinde Bergamalılar'a MR hizmeti sunmaya başladık. Eskiden MR çektirecek vatandaşımız Bergama'dan kent merkezindeki hastanelere geliyordu....