30 / 04 / 2024

Kınık Küçük Sanayi Sitesi kiralık dükkan

Kınık Küçük Sanayi Sitesi kiralık dükkan

Kaş Halk Çarşısı'daki 12 dükkan ve de Kınık Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 52 dükkan Kaş Belediye Başkanlığı tarafından 3 yıl süre ile kiraya veriliyor...

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Akıncı tarafından kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Eşref Taylan Kın tarafından kuruldu.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dinler tarafından kuruldu.

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dinler tarafından kuruldu.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Cüne Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cüne Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Erarslan Cüne, İbrahim Cüne ve Şahin Cüne ortaklığında kuruldu.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Kınık Küçük Sanayi Sitesi kiralık dükkan Haberi

Kınık Küçük Sanayi Sitesi kiralık dükkan

Kaş Belediye Başkanlığı, Halk Çarşısı ve Kınık Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan dükkanlar kiraya çıkarıyor. Halk Çarşısı'nda 12 dükkan kiraya çıkarken, Kınık Küçük Sanayi Sitesi'nde ise 52 dükkanın kira ihalesi yapılacak.


İhaleler yarın başlayacak ve 25 Temmuz da dahil olmak üzere devam edecek. İhale kapsamında geçici teminatlar 3 yıllık işletme bedelinin yüzde 3'ü olarak belirlendi. 



İHALE İLANI:


18 A.7 P. HALK ÇARŞISI DÜKKAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 76


KAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İŞYERİ KİRAYA VERİLMESİ İHALE İLANI


1- Belediyemize ait Kaş Merkez 18 Ada 7 parseldeki Halk Çarşısı içerisinde bulunan dükkânlar İle Kınık Mahallesi 102 Ada 1 parselde Küçük Sanayi Sitesinde bulunan dükkânların 3 (üç) yıl süre için 2886 sayılı İhale Kanunun 35c- 45. maddeleri gereğince Açık Teklif Arttırma Usulü ile kiraya verilecektir.


2- İhale tarih...