29 / 04 / 2024

Kınıkta Maden Şehitleri Parkı inşaat çalışmaları başladı

Kınıkta Maden Şehitleri Parkı inşaat çalışmaları başladı

Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin anısına yapacağı Maden Şehitleri Parkı için çalışmalarına başladı. 5 bin 500 metrekare alana kurulacak olan kafeteryalar, ışıklı süs havuzu ve geniş bir yeşil alan olacağı bildirildi.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Hopa'da Taşkın Koruma İnşaatı ihalesi yapıldı!

Hopa ilçesi Taşkın Zararlarından Korunacak Taşkın zararlarını önlemek için Hopa ilçesine bağlı Çamlı Köyü ve Çamlı Deresi'nin taşkın koruma inşaatı işi 15 Aralık 2015 tarihinde ihale edildi.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nün yerine bina mı yapılacak?

Ünlü işadamı Mehmet Cengiz, İstanbul Boğazı manzaralı Hüseyin Avni Paşa Korusu ve Köşkü’nü aldı. Satış işleminden sonra köşk yandı. Cengiz şimdi yanan tarihi köşkün yerine yeni bina yapmak için hazırlığa başladı…

Trabzon Karadere Taşkın Koruma Projesi Tamamlandı!

Trabzon’un Araklı ilçesinde DSİ tarafından 11 köyü taşkınlardan koruması için yapılan ‘Karadere Taşkın Koruma’ inşaatı tamamlanarak hizmete girdi.

Kınık’a RES kuruluyor!

İzmir Kınık'ta, özel bir şirket tarafından kurulacak rüzgar enerji santrali (RES) için çalışmalara başlandı. RES için yollar genişletilirken, türbinlerin kurulacağı alanda yer alan ağaçlar kesildi.

Van depreminden sonra 20 bin aşkın konut yapıldı!

Van depreminden sonra bir yıl içinde mucizevi şekilde 20 bini aşkın konutu orada yapan, yapma kudretine sahip olan bir iktidar olduklarını vurgulayan Davutoğlu, "Her ev onarılacak, her okul eğitime açılacak, her sokak emniyetli hale gelecek." dedi.

Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı?

Kış aylarında giderek soğuyan havalarda evdeki ısıyı sağlamak ve korumak için doğalgaz ve kombi kullanan ev sakinleri, kombiyi kaç derecede yakmalı? Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı? İşte yanıtı..

TOKİ İzmir Kınık'ta dar ve orta gelirliler için konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi TOKİ, Kınık’ta dar ve orta gelirli vatandaşlar için 275 konut inşa edecek. Şimdiden 380 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Sadık Doğruer. “Kınık’ın değeri arttı.

Turkay Özgür taşkın alanları için imar uyarısı yaptı!

Antalya Su Yönetimi ve Taşkın Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan DSİ Müdürü Özgür, taşkın alanları için imar uyarısı yaptı. Özgür, "Belediyelerin taşkın koruma projelerinde DSİ onayının alınması önem taşımaktadır" dedi.

3. Havalimanı'nda 1800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

3. Havalimanı'nda bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

Taşkın yapı zamanaşımı süresi!

Bir yapının başkasına ait araziye taşırılan kısmı, eğer yapıyı yapan malik taşırılan arazi üzerinde bir irtifak hakkına sahip bulunuyorsa, ona ait taşınmazın bütünleyici parçası olur. Peki, taşkın yapı zamanaşımı süresi nedir?

Taşkın yapı dava dilekçesi örneği!

Taşkın inşaat nedeniyle tapu tescil davası da açılabiliyor. Dava için bir dilekçe ile mahkemeye müracaat ediliyor. Peki, taşkın yapı dava dilekçesi nasıl yazılır? İşte taşkın yapı dava dilekçesi örneği..

Kınıkta Maden Şehitleri Parkı inşaat çalışmaları başladı Haberi

Kınıkta Maden Şehitleri Parkı inşaat çalışmaları başladı

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Bu proje Kınık'ın sosyal donatı alanı ihtiyacını karşılamasının yanında çok da anlamlı olacak. Bir an önce çalışmaları tamamlayarak Kınıklılara armağan etmek istiyoruz" dedi.

Soma'daki maden işçileri için ihalesi tamamlanıp yapımına başlanan Maden Şehitleri Parkı için ilk olarak bölgede temizlik çalışmaları yapıldı. Yetkililer parkın 90 gün içinde Kınıklıların hizmetine sunulacağı aktardı. Park içerisinde 165 metrekarelik alana kafeterya, 400 metrekarelik alana da ışıklı süs havuzu yapılacağı belirtildi. Kınık'ın çehresini değiştirecek projede çocuklar için de masal konseptli oyun parkının yapılacağı vurgulandı. Yeşil alanlara geniş yer ayrılan projede çim alanların, her mevsim renkli kalmasını sağlayacak ağaç ve çalı grubunun olacağı kaydedildi. 


İsmiyle çok değerli

Projenin ismi itibariyle çok değerli olduğunu ifade eden Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Kınık'ın en büyük ihtiyaçlarından...