12 / 05 / 2024

kipa marketleri kimin

kipa marketleri kimin

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde indirim rüzgarı! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde pek çok üründe kaçırılmayacak indirimler var. İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde kaçırılmayacak fırsat! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek indirim kampanyasının detayları belli oldu. Peki Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde hangi temel tüketim ürünleri indirimli satılıyor?

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liraya yükselecek? Rakamlar belli oldu!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç liray yükselecek? İşte son dakika gelişmeleri...

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL olacak? Maaşlara ek gösterge şoku! Şimdi bakmayan pişman olur!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından heyecanla takip ediliyor. Peki 3600 ek göstergedeki son dakika gelişmeleri neler? 3600 ek gösterge ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge ile kimin maaşı ne kadar yükselecek? İşte son dakika ayrıntıları...

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa

Türkiye'nin önde gelen perakende ürün marketleri BİM, ŞOK ve A101'e rakip olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde yıldan yıla katlanarak artan zarar tablosu nedeniyle Genel Müdürü Bayramali Yıldırım istifa kararı aldı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Mart 2022 İndirimli Fiyat Listesi…

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, kurulduğu günden bu yana indirimli ve ucuz ürünlerin temini konusunda iddialı. Mart 2022 fiyatlarını sizler için listeledik…

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

3600 ek gösterge kapsamında kimin maaşı kaç lira olacak?

Milyonlarca vatandaşın gözü merakla beklenen 3600 ek göstergede. Peki 3600 ek gösterge kapsamı nasıl genişleyecek? Öğretmen, polis, ebe, hemşire, imam hatip, şube müdürü maaşları ne kadar olacak? Kimin maaşı ne kadar artacak?

Kipaş'ın Aydın'daki fabrikası 500 milyon dolara inşa ediliyor!

Aydın'daki kağıt fabrikasının yapımı devam ediyor. Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Söke Ziraat Odası'nda basın toplantısı düzenledi.

KİPA 3 ildeki AVM'sini satıyor!

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş.), AVM'lerini satışa sunuyor. 3 ilde bulunan AVM'ler için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Anadolu Grubu, Uyum marketleri satın alıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Migros’un sahibi Anadolu Grubu, Kipa’dan sonra Uyum Marketleri de alacağını söyledi.

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

kipa marketleri kimin Haberi

kipa marketleri kimin

Beğendik; Ankara, Mersin ve Denizli’deki toplam 10 Tesco Kipa mağazasını 40 milyon TL bedelle devralmak için el sıkıştı. Geçtiğimiz yıl Real’i de bünyesine katan şirket, 8 mağazaya Real tabelası asacak.


Güney Kore operasyonunu 6.1 milyar dolara satarak ülkeden çekilen İngiltere’nin en büyük perakende zinciri Tesco, Türkiye’deki varlığı Tesco Kipa’ya ait 10 mağazayı da Beğendik’e devrediyor. Kulislerde konuşulanlar, bir süredir devam eden flörtün toplam bedeli 40 milyon TL olan mağazaların satışıyla sonuçlandığı yönünde. Edinilen bilgilere göre, Beğendik’e satılan mağazaların devir işlemi de 1 ay içinde gerçekleşecek. Tarafların el sıkışmasıyla anlaşmanın detayları da ortaya çıkarken, Beğendik’in 4 ayrı kentteki mağazaları devralacağı öğrenildi.


SATIŞLA ANKARA’DAN ÇIKMIŞ OLACAK

10 mağazanın biri Mersin, biri Tarsus ve biri Denizli’de bulunurken, diğerlerinin tamamı Ankara’da. Beğendik, Ankara’daki 1 mağaza ve...