28 / 04 / 2024

kiptaş bahçeşehir ne zaman satışa çıkacak

kiptaş bahçeşehir ne zaman satışa çıkacak

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'nin lansmanı için geri sayım başladı. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinde konut satışları 23 Ekim 2013 Çarşamba günü yapılacak olan lansman ile birlikte başlıyor.

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesi İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor. İşte Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017...

Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Kiptaş ve HYK Yapı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor. Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Bahçeşehir Hayat konut fiyatları ne kadar?

Toplam 148 daireden meydana gelen Bahçeşehir Hayat projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim, vadeli ödemelerde ise yüzde 15 indirim sağlanıyor. Peki Bahçeşehir Hayat konut fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Ispartakule bölgesinde hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

3 etaptan meydan gelen Strada Akzirve Bahçeşehir projesi 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari alandan meydana geliyor. Peki Strada Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Kiler Referans Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Referans Bahçeşehir projesi 465 konut ve 34 dükkandan meydana geliyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

Strada Akzirve Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana gelen Strada Akzirve Bahçeşehir projesi Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Strada Akzirve Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Referans Bahçeşehir Kiptaş fiyat listesi 2017!

Kiler GYO tarafından inşa edilen Referans Bahçeşehir projesi 465 daire ve 34 ticari birimden meydana geliyor. İşte Referans Bahçeşehir Kiptaş fiyat listesi 2017...

Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

kiptaş bahçeşehir ne zaman satışa çıkacak Haberi

kiptaş bahçeşehir ne zaman satışa çıkacak


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinde 4 adet konut yer alıyor. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlayıp, 2 bin 800 liraya kadar değişiklik gösteriyor.


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de daire tipleri olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon, 5 oda 1 salon tasarlandı. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de bloklar 5 ve 20 kat arasında inşa ediliyor.


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'de konut satışları kampanyalarla gerçekleştirilecek. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinde banka kredisi kullanılarak, düşük faiz oranları üzerinden taksitli ödemeler yapılacak. 


Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinin arsasını 135 milyon dolara Süzer Grubu'ndan satın almıştı. Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe projesinde ön talepler Vaditepe Bahçeşehir'in internet sitesi üzerinden toplanıyor.



Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe iletişim

Tel : 212 510 98 98

Web :