28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Başakşehir arsası

KİPTAŞ Başakşehir arsası

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsa tartışmalarında sular durulmuyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, KİPTAŞ'ın önceki yönetiminde gerçekleştirilen arsa satışına ilişkin açıklamalarının ardından arazinin satıldığı şirket belirlendi.

Ekrem İmamoğlu'ndan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsa satışına ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın önceki yönetim sırasında gerçekleştirilen bir arsa satışına ilişkin konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan KİPTAŞ'ın 130 milyon TL'ye aldığı arsaya ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, soruşturma açılan dosyalardan birinin Başakşehir dosyası olduğunu belirtti. İmamoğlu, "7 Ocak 2016 günü Başakşehir’de 78 bin metrekarelik bir arsa alıyor bir özel şirket. 49 milyon liraya. 11 Ocak’ta arsayı 130 milyon liraya Kiptaş’a satıyor" dedi.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Emlak Konut GYO'nun Başakşehir arsası için yeni plan!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde 1 milyon metrekarelik alanın planları ve “rezerv yapı alanı” kararı iptal edilmişti. Emlak Konut GYO tarafından alan için yeni plan hazırlandı...

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Torunlar GYO Başakşehir arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir'deki parselinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Başakşehir Millet Kıraathanesi açılış için gün sayıyor!

Başakşehir ilçesi dev bir esere daha kavuşuyor. İstanbul’un en büyük millet kıraathanesi olacak olan Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi’nde hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe Temmuz 2018'de teslim!

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe projesinde teslimler Temmuz 2018'de yapılacak. 36 daireden meydana gelen projede daire tipleri 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Otogar-Başakşehir Konutları Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Otogar - İkitelli - Olimpiyat Köyü - Başakşehir Konutları Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsası ihale edilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Silahtar Abdullah Ağa Vakfı'nın Başakşehir arsası yapım veya onarım karşılığı 25 yıllığına kiralanacak. Projenin tahmini uygulama bedeli 4 milyon 643 bin 722 TL olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Başakşehir Park Mavera 2 Evleri satılık!

Başakşehir Park Mavera 2 Evleri için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. 556 dairenin yapılacağı Park Mavera 2 Evleri projesinde bir de 252 dükkanlık bir ticaret merkezi oluşturulacak...

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat satılık!

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat satılık daire teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. Toplam inşaat alanı 152 bin 231 metrekare olarak belirlenen projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor.

KİPTAŞ Başakşehir arsası Haberi

KİPTAŞ Başakşehir arsası

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsa alımına ilişkin konuştu.

"Bu taşınmazda yaşanan olayı cok kolay bulduk" diyen Ali Kurt, "Borç yükü için elimizdeki mülklere baktık. Bu arsa biz göreve geldikten sonra yeşil alana çevrildi. KİPTAŞ 300 milyon TL masrafla arsayı alıyor, projeyi yapıyor. Bu taşınmaz KİPTAŞ tarafndan İmar A.Ş.'ye devredilmiş ve kar payı olarak dağıtılmış.

Biz göreve geldiğimizde kasada 3 milyon TL para vardı. Aynı hafta 7 milyon TL'lik ödeme vardı. Proje yapsaydınız deniyor. Arsanın tapusu bizde ama tasarruf hakkı bizde değildi. 

Ekrem İmamoğlu'nun verdiği rakamlar ve sürece ilişkin açıklamaları doğrudur. O zamanki 4 günlük kar 36 milyon dolar. Ekrem İmamoğlu, dolar kuyla kesaplayarak da bir rakam belirtti. Bu arsa 3. şahış...