02 / 05 / 2024

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe projesinde teslimler Temmuz 2018'de yapılacak. 36 daireden meydana gelen projede daire tipleri 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açılış için gün sayıyor!

Başakşehir ilçesi dev bir esere daha kavuşuyor. İstanbul’un en büyük millet kıraathanesi olacak olan Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi’nde hayata geçiriliyor.

Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon!

KİPTAŞ ile HYK Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor.  Peki Lal Bahçe nerede? İşte Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon bilgileri...

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe Temmuz 2018'de teslim!

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe projesinde teslimler Temmuz 2018'de yapılacak. 36 daireden meydana gelen projede daire tipleri 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Otogar-Başakşehir Konutları Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Otogar - İkitelli - Olimpiyat Köyü - Başakşehir Konutları Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire!

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Nidapark Evleri Başakşehir'de konutlar Ekim 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen proje toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanından oluşuyor. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Tahincioğlu Başakşehir Nidapark Konutları satılık!

Tahincioğlu Başakşehir Nidapark Konutları satılık konutların fiyatları 522 bin liradan başlayarak değişiyor. Başakşehir Nidapark Konutları projesinde 348 adet daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Başakşehir Adım İstanbul satılık daire!

Başakşehir Adım İstanbul satılık daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Başakşehir Büyük Kartaltepe ve Topkule Kışlaları imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İlçesi, Şehit Piyade Çavuş Ahmet Öztürk Kışlasına ilişkin olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Başakşehir Nidapark Evleri satılık!

Başakşehir Nidapark Evleri projesinde satılık 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Başakşehir Nidapark Evleri'nde teslimler Ekim 2017 yılında yapılıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe Haberi

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe

KİPTAŞ ile H/YK Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lal Bahçe projesi, Başakşehir'de inşa ediliyor. Lansman satışlarının başladığı projede sadece 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Başakşehir Lal Bahçe projesi 3 bin 625 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan binanın yüksekliği 12 kat olarak tasarlandı. 

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe projesinde teslimler 2018 yılının Temmuz ayında yapılacak. Toplam 36 daireden oluşan projede merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Proje metroya 750 metre mesafede yer alıyor. 

Yüzde 79'u açık alan olarak tasarlanan Başakşehir Lal Bahçe projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 25 dakika, 3. havalimanına 40 dakika, Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 19 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 

Web: http://www.lalbahce.com/

Adres: Başakşehir Mahallesi 5. Etap Yeşilvadi Caddesi No:2 Başakşehir/İstanbul

Başakşehir Lal Bahçe...