06 / 05 / 2024

kiptaş çatalca sosyal konut projesi

kiptaş çatalca sosyal konut projesi

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları 83 metrekare ve 85 metrekare büyüklükte tasarlandı. 180 blok halinde inşa edilecek projenin 24 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

İstanbul Çatalca'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat! 

SGK Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

KİPTAŞ İstanbul sosyal konut proje anketi yarın başlıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek sosyal konut projesi için anket yarın başlıyor. 

Çatalca Millet Bahçesi ihalesi 8 Haziran'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar ve İzzettin Mahallesi, İzzettin Köyü' nde 1 Adet Tribün Yapısı İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları 22 mayıs 2020!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi kura sonuçları çekildi. İşte KİPTAŞ Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi 22 Mayıs 2020 kura sonuçları...

KİPTAŞ’tan riskli yapılar için büyük kampanya!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi KİPTAŞ, riskli yapılarda yaşayan İstanbullular için harekete geçti. Çatalca’dan Eyüp’e 6 farklı projede yer alan 272 sosyal konut, bakanlık tarafından verilmiş “riskli yapı raporu” bulunan vatandaşlar için satışa çıkarılıyor.

Çatalca KİPTAŞ Konutları'nda yardımlaşma derneği kuruldu!

Çatalca KİPTAŞ Konutları Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Ağustos ayında kuruldu. 

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

kiptaş çatalca sosyal konut projesi Haberi

kiptaş çatalca sosyal konut projesi

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları Çatalca'nın en üst tepesinde Rüzgar Gülü Santrali'ne yakın konumda bulunuyor. Proje toplamda 2 bin 138 adet daireden oluşuyor. 


Teslimlerin 2 yıl sonra yapılacağı Kiptaş Çatalca Konutları'nın net alanları 63,87 ve 65,33 metrekare, brüt alanları ise 83 ve 85 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


6 katlı 180 bloktan meydana gelen Çatalca Kiptaş Konutları fiyatları 139 bin 750 TL olarak belirtiliyor. Projede 34 derslikli okul, açık otopark, iki cami, geniş yeşil alanlar, çocuk oyun alanları gibi imkanlar sunuluyor. 


Büyükçekmece Gölü ve deniz manzaralı olarak hayata geçirilecek Kiptaş Çatalca Toplu Konutları için peşinde 20 bin TL, teslimde 19 bin 750 TL ödeniyor ve kalan 100 bin TL'lik bedel konut kredisiyle taksitlendiriliyor veya Kiptaş bünyesinde 24 ay vadelendiriliyor. 


Tel: 0212 414 98 98

Web: