03 / 05 / 2024

kiptaş istanbul dönüşüm

kiptaş istanbul dönüşüm

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesi tanıtım toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, KİPTAŞ'ın Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece ve Eyüp'te dönüşüme gireceğini söyledi.

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

Murat Kurum: Büyük İstanbul dönüşümünü kararlılıkla sürdürüyoruz!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Kiptaş Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Kiptaş Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaaddin Taşkın ve Fırat Kip ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un deprem dönüşümüne ihtiyacı var!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Yıldırım, kenttin deprem dönüşümüne ihtiyacı olduğunu, öncelikli ve ağırlıklı olarak deprem dönüşümünü önemsediklerini söyledi...

İstanbul'a özel kentsel dönüşüm timi!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının baş rolündeki İstanbul için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı özel bir ekip kurdu. Ekip, TOKİ ve belediyelerle koordineli çalışıp dönüşümü planlayacak...

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

MNS İstanbul Lojistik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MNS İstanbul Lojistik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul'da 30-50 bin acilen dönüşüm gereken binalar var!

AK Parti İstanbul Belediye Başkanı Binali Yıldırım Habertürk'te soruları yanıtladı.Yıldırım, "İstanbul'da ciddi anlamda depremsel dönüşüm ihtiyacı var. Acil olarak 30-50 bin arasında yapının dönüştürülmesi gerekiyor" dedi...

Wh İnternational Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Wh İnternational Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 5 milyon TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta açıldı. 

İstanbul'un kentsel dönüşümü mercek altında!

Coğrafi konumu ve mimari tarihiyle dikkat çeken İstanbul'da mahalle kültürünün yok olma tehlikesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle Anadolu yakasında kentsel dönüşüm süreci başladı.

Kanal İstanbul'un geçeceği Silivri'den 358 dönüm arsa alan firma kimin?

Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı Silivri bölgesinden önceki yıllarda 358 dönüm arsa satın alan firma meclis gündemine taşındı..

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erkan Dokuyucu tarafından kuruldu. 

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

kiptaş istanbul dönüşüm Haberi

kiptaş istanbul dönüşüm

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesi bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saraçhane binasında düzenlenen törenle tanıtıldı. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım katıldı.

Toplantıda konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan kentsel dönüşümle ilgili açıklamalar yaptı.

Başkan Uysal, "Zorla kimseye kentsel dönüşüm yaptırmayacağız. İmzasını getirenlerin yerinde kentsel dönüşüm yapacağız" dedi.

KİPTAŞ'ın bir dönem ticari gelir getirici konutlar yaptığını belirten Uysal, "İstanbul halkı 'KİPTAŞ artık eskisi gibi değil' diye düşünmüş olabilir. Üst gelir gruplarına konut yapan şirketler var. Biz şu anda KİPTAŞ olarak yeniden sosyal konut, dar gelirlilere konut örnek projelere ağırlık verme kararı aldık" diye konuştu.

KİPTAŞ 4 ilçede dönüşüme giriyor

İstanbul'da kentsel dönüşümün bazı ilçelerde sıkıntılı olduğunu söyleyen Uysal, İBB olarak kentsel dönüşüme...