01 / 05 / 2024

KİPTAŞ istanbul projeleri

KİPTAŞ istanbul projeleri

İstanbul genelinde konut projelerine hız veren KİPTAŞ projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ projelerinde son durum...

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne?

İstanbul genelinde konut projelerini hızlandıran KİPTAŞ projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ projelerinde son durum...

İstanbul'un riskli yapı stoku ortadan kalkıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İstanbul'un yapı stokunun yüzde 50'sinin çok kısa sürede yenilenebileceğini dile getirdi.

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum!

Bir radyo programına katılan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da devam eden projelerin son durumu hakkında bilgi verdi.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinin sonuçları belli oldu!

KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir proje inşa edecek. Proje kriterlerinin belirlenmesi için başlatılan anket 17 Mayıs'ta sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projenin çok yakında açıklanacağını belirtti.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinde son gün!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek proje için yapılan anket bugün sona eriyor. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje Anadolu Yakası'nda hayata geçecek.

KİPTAŞ İstanbul sosyal konut proje anketi yarın başlıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek sosyal konut projesi için anket yarın başlıyor. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a yeni proje geliyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt önceki gün sosyal medyadan yaptığı açıklamada İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir projenin hayata geçeceğini açıkladı.

İstanbul’da kentsel dönüşümde taviz yok!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Ekrem İmamoğlu’nun vizyonu kapsamında, depremi ve kentsel dönüşümü, odak noktalarına alarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Kurt, "İstanbul’un dönüşümü konusundaki kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz" dedi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a ucuz konutlu projeler geliyor!

Bugüne kadar 75 bin konuta imza atan KİPTAŞ, İstanbul'a ucuz konutlu projeler inşa edecek. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım gelecek yatırımları hakkında açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İstanbul'un en büyük gündemi kentsel dönüşüm!

İBB İştiraki KİPTAŞ İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, şehirde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'a en kısa sürede başlamak için sabırsızlanıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul çok önemsediğimiz ve ülkeye çok katkısı bulunacak, dünya ölçeğinde çok büyük bir proje. Projeleri bir taraftan tamamlıyoruz, bir taraftan imar planlarına çalışıyoruz" dedi.

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları!

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projelerin başvuru dönemi için geri sayım başladı, işte merak edilen TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları...

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020!

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi 16 Aralık tarihi itibariyle başlıyor.

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

KİPTAŞ ve TOKİ'den İstanbul'da konut atağı!

Dar gelirli vatandaşları ucuz konut sahibi yapmak için kolları sıvayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve KİPTAŞ İstanbul projeleri için düğmeye bastı.

Kıyı İstanbul projesi 4 Nisan'da görücüye çıkacak!

4 Nisan'da görücüye çıkacak Kıyı İstanbul projesi 240 milyon Euro yatırımla Büyükçekmece’de yükselecek. Projede marina, butik otel ve 7 caddeden oluşan açık hava müzesi niteliğindeki çarşı birimleri yer alacak.

Okkalar İnşaat'ın İstanbul projeleri büyük ilgi gördü!

Okkalar İnşaat, yeni projelerini ‘Arma’ serisi adı altında topluyor. Şirket, üçü İstanbul’da biri Konya’da olmak üzere dört yeni proje inşa edecek.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

KİPTAŞ istanbul projeleri Haberi

KİPTAŞ istanbul projeleri

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın 2021 yılı itibarıyla, megakent İstanbul'da farklı proje kapsamında, çok sayıda konut projesini hayata geçirmeye devam ediyor. İşte Kiptaş'ın İstanbul'da hayata geçirdiği projelerde son durum...

KİPTAŞ We Haliç

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde geoteknik ve ince imalat çalışmaları başladı. KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde stüdyo daireden 3+1'lere kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Proje dahilinde hayata geçirilen konutların büyüklükleri ise 37 ila 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde hayata geçirilen projede 716 konut bulunuyor.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler

KİPTAŞ, geçtiğimiz aylarda İstanbul Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlamıştı. Riskli yapıların yıkımının sona erdiğinde alan 2017 senesinde riskli yapı ilan edilmişti. KİPTAŞ, riskli yapı ilan edilen As Fatih Sitesi'ndeki dönüşüm çalışmalar tüm hızıyla aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ,...