05 / 05 / 2024

KİPTAŞ Metrokent başakşehir

KİPTAŞ Metrokent başakşehir

Kiptaş Metrokent Sitesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

KİPTAŞ Metrokent'te konut satışları tamamlandı!

Başakşehir'de hayata geçirilen KİPTAŞ Metrokent projesinin satışları tamamlandı...

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açıldı! 

23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanan dev sağlık kampüsü Başakşehir İkitelli Şehir Hastenesi'nin ilk etabı bugün açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açılışta hastaneye ilişkin konuştu...

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Kiler GYO ile KİPTAŞ Başakşehir'de yeni proje yapacak!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile KİPTAŞ, İstanbul Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi'nde 8 bin 607 metrekare alan üzerinde konut ve ticari alanlardan oluşacak yeni proje için sözleşme imzaladı.

Avrupa Konutları Başakşehir detaylı fiyat listesi!

Avrupa Konutları Başakşehir fiyat listesi 549 bin 700 TL'den başlıyor. 603 konut ve 17 dükkanlık Avrupa Konutları Başakşehir projesi 2018 yılının ilk yarısında tamamlanacak...

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Başakşehir Park Mavera 2 Evleri satılık!

Başakşehir Park Mavera 2 Evleri için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. 556 dairenin yapılacağı Park Mavera 2 Evleri projesinde bir de 252 dükkanlık bir ticaret merkezi oluşturulacak...

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat satılık!

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat satılık daire teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. Toplam inşaat alanı 152 bin 231 metrekare olarak belirlenen projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor.

Başakşehir Evleri açık artırma ihale tarihi!

İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükselen projede 2599 adet konut, 74 adet ticari ünite bulunuyor. Başakşehir Evler açık artırma ihale tarihi 25 Ekim'de yapılması planlanıyor.

Başakşehir Avrupa Konutları satılık!

Başakşehir Avrupa Konutları satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje 7 blok halinde hayata geçirilecek.

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

KİPTAŞ Metrokent başakşehir Haberi

KİPTAŞ Metrokent başakşehir

Metrokent Konutları'nın havadan yeni görüntüleri için...