30 / 04 / 2024

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

1938'de İstanbul'da yıkılmaya mahkum eski evler!

İstanbul'daki konutlar geçmiş yıllarda da kentin sorunlarından biriymiş... 1938 yılında yayımlanan gazetede "Yıkılmaya mahkum eski evler! başlıklı yazı o dönemdeki yapılar hakkında bilgi veriyor.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Obelısk Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obelısk Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hossam E.A.M.Y. tarafından kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

Motelle Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Motelle Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Motallebzadeh tarafından kuruldu.

Nml İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Nml İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Ahmet Nemli tarafından kuruldu.

Republıque Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Republıque Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Elena Kalmykova tarafından kuruldu.

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da İsa Taş tarafından kuruldu.

Serdar Akca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Akca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akca ve Zeynep Akca tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan Haberi

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü halen İBB'de danışmanlık görevinde bulunan Fatih Borhan, koranavirüs teşhisi ile tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yeniçağ gazetesinde yer alan habere göre, KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü olan, halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde danışmanlık görevinde bulunan evli ve 2 çocuk babası, Fatih Borhan, bundan 5 gün kadar önce öksürmeye başladı.

Fatih Borhan, sürekli ve durmayan bir şekilde öksürmeye başlaması üzerine koronavirüsden şüphenerek hastaneye gitti. 

Burada Fatih Borhan’a yapılan test pozitif çıkınca İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne yatırılarak tedavi altına alındı. 45 yaşındaki Borhan'ın durumu, bundan 2 gün kadar önce ağırlaştı. Bunun üzerine Borhan aynı hastanede yoğun bakıma alındı.

45 YAŞINDA KORONAYA YENİLDİ

Doktorların tüm çabalarına rağmen Fatih Borhan, bugün solunumunun aniden durması üzerine yaşamını yitirdi.

Fatih Borhan...