04 / 05 / 2024

kiptaş pendik

kiptaş pendik

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 3 projesi bulunuyor. Bahçeşehir, Pendik ve Zeytinburnu bölgelerinde yer alan projelerde minimum fiyat 284 bin 280 TL'den başlıyor. 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'in 1. etabı tamamlandı! Teslim takvimi 1 Nisan'da açıklanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik Çamçeşme'de inşa edilen Pendik Arkatlı Evler projesinin 1. etabı tamamlandı. Projenin teslim takvimi 1 Nisan tarihinde KİPTAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler Mart 2024'te teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Pendik Arkatlı Evler'in teslimleri 2024 yılının Mart ayında yapılacak. 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Pendik KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesinde kaç konut yer alacak? Pendik Arkatlı Evler projesi ne kadar mal olacak? İşte Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Arkatlı Evler: KİPTAŞ Pendik projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik Çamçeşme Projesi'nin adı belli oldu. 346 milyon 777 bin TL'ye mal olacak projenin ismi Arkatlı Evler olacak.

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme Projesi'nin temeli atılıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinde temel atma için geri sayım başladı. Dev projede zemin iyileştirme işlemleri devam ediyor.

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat!

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme fiyat bilgisi ve proje detayları...

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede?

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

KİPTAŞ Pendik projesinin detayları belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Pendik projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Pendik projesi 346 milyon 777 bin TL'ye mal olacak.

kiptaş pendik Haberi

kiptaş pendik

1987 yılında kurulan KİPTAŞ, 1989 yerel seçimlerinden sonra atıl hale gelerek tasfiye edilme noktasına gelmiş, akabinde yapılan 1994 yerel seçimleri sonrasında, İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanını alarak yeniden yapılandırılmış bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşudur.


İstanbul’un çarpık yapılaşmasına çözüm getiren KİPTAŞ, 8 Mart 1995 yılında kuruluşunu tamamlayarak faaliyete başladı. Her gelir grubuna hitap edecek, altyapısı çözülmüş, çevresi ve doğasıyla bütünleşmiş, estetik ve yaşanabilir yerleşim birimlerinin üretilmesi için alternatif planlar üretip hayata geçiren KİPTAŞ'ın şu an satışı devam eden 3 yeni projesi bulunuyor. Zeytinburnu, Pendik ve Baçeşehir'de yer alan projelerin detaylarını sizler için derledik. İşte KİPTAŞ'ın satışı devam eden 3 projesi...

1-) Yeşilce Aydos


KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde satışlar devam ediyor. 2+1...