06 / 05 / 2024

Kira yardımı miktarları

Kira yardımı miktarları

Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul ve Türkiye'de kaç kişi kira yardımı için başvuruda bulundu? Kaç ev sahibi ve kiracıya, kaç TL kira yardımı yapıldı? İşte kentsel dönüşümde ödenen kira yardımı miktarları!..

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her sene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca açıklanıyor. Peki, 2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

2020 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her sene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tespit edilerek duyuruluyor. Peki, 2020 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her sene Çevre ve Şehirçilik Bakanlığınca tespit edilerek duyuruluyor. Peki, 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Hangi ilde ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı yapılacak?

Kira yardımları her sene yeniden belirleniyor. Kira miktarları şehirden şehre farklılık gösteriyor. Peki hangi ilde ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı yapılacak? diye merak ediyorsanız işte il il kentsel dönüşüm kira yardımları...

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapısını yıktıran hak sahiplerine birtakım finansal destekler sağlanıyor. Bu desteklerin başında kira yardımı geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Yalova'da bu ay 82 bin 758 TL kira yardımı verildi!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüm kapsamında 278 hak sahibine toplam 82 bin 758,62 TL Haziran ayı kira yardımı hak sahiplerinin hesabına yatırıldı.

Kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından bazı finansal haklar tanınıyor. Bu hakların başında kira yardımı yer alıyor. Peki, kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

Kentsel dönüşüme giren binalarda yaşayan vatandaşlara, talep etmeleri halinde belirlenen oranlarda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

Kira yardımı miktarları Haberi

Kira yardımı miktarları

Kentsel dönüşümde ödenen kira yardımı! 


Kira yardımı için İstanbul'da 13 Aralık 2013 itibariyle 3 bin 525 ev sahibi ve 315 kiracı, toplam 3 bin 840 kişi başvuruda bulundu.


Ev sahiplerine şimdiye kadar 6 milyon 955 bin 395,34 TL kira yardımı ödendi. Kiracılara ise toplamda 408 bin 850 TL kira yardımı yapıldı. İstanbul'da kira yardımı için ev sahibi ve kiracıya ödenen toplam paranın miktarı 7 milyon 364 bin 245,34 TL oldu. 


Türkiye genelinde ise 5 bin 58 ev sahibi kira yardımı için başvururken; kira yardımı isteyen kiracı sayısı ise 520'de kaldı. Toplam 5 bin 578 kira yardımı talep edildi. 


Ülke çapında 9 milyon 431 bin 295,62 TL kira yardımı ev sahiplerine ödenirken, kiracılara ödenen kira yardımı ise 667,25 TL. Toplamda ev sahipleri ve kiracılara...