06 / 05 / 2024

Kıraç imar planı nerede

Kıraç imar planı nerede

Esenyurt TEM Güneyi 6. Etap 1/1000 ölçekli imar uygulama planına eklenen koşul ile Esenyurt TEM Güneyi 6. Etap'ta Konut ve Konut+Ticaret Alanlarında 500 metrekareden küçük parsellerde maksimum yükseklik 12.50 metreyi geçmeyecek...

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Kıraç'tan imar barışı açıklaması!

"Karavanı sattık ve küçük kulübeyi dizayn ettik, arada orada oturuyoruz" diyen Anadolu rock müziği yorumcusu, besteci ve söz yazarı Kıraç, imar barışıyla ilgili de açıklama yaptı.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Kırcami imar planı iptal edildi!

Antalya’da 30 yıl sonra sorunu çözülen Kırcami imar planı, Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine iptal edildi. Hayali suya düşen 15 bin mülk sahibi alınan karara isyan etti.

Muhittin Böcek: Kırsala imar planı gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacağını dile getirerek, "Kırsala imar gelecek, sosyal hayat gelişecek" dedi.

Sancaktepe Samandıra imar planı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, 7405 ada 4, 5, 6 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Sancaktepe Samandıra Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Samandıra Mahallesi, 7117 ada, 7 parselin bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı...

Eyüpsultan Işıklar- İhsaniye Köyleri imar planı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Işıklar - İhsaniye Köyleri Nazım İmar Planı'nda 18. Madde uygulama sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar planı askıda!

Şile İlçesi'ne bağlı Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Kıraç imar planı nerede Haberi

Kıraç imar planı nerede

Esenyurt Belediyesi, Esenyurt TEM Güneyi 6. Etap 1/1000 ölçekli uygulama imar planındaki değişiklikleri 11 Kasım 2014'te ilanen askıya çıkardığını duyurdu. Son değişiklikle Esenyurt Tem Güneyi 6. Etap Uygulama İmar Planı Plan Notlarının 2.24.2.3 nolu maddesine Konut ve Konut+Ticaret Alanlarında 500 m2'den küçük parsellerde hmaks : 12.50 mt'yi geçmemek koşulu ile planda belirlenen bahçe mesafeleri içerisinde (ayrık,ikiz,bitişik nizam) yapılaşma düzeni uygulanır ibaresi eklendi.


Esenyurt TEM Güneyi 6. Etap 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nda başka ne değişiklikler oldu? Öğrenmek için tıklayın!


Esenyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; 13.09.2013 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Esenyurt Tem Güneyi 6. Etap Uygulama İmar Planı Plan Notlarının 2.24.2.3 nolu maddesine "Konut ve Konut+Ticaret Alanlarında 500 m2'den küçük parsellerde hmaks : 12.50 mt'yi geçmemek koşulu ile planda belirlenen...