05 / 05 / 2024

kiracı abonelik iptali

kiracı abonelik iptali

Taşınmaz kira sözleşmesinin sona ermesi veya bir şekilde feshedilmesi durumunda kiracının aboneliklerini iptal etmesi gerekiyor. Peki, kiracı doğalgaz aboneliği iptali için neler gerekli? Abonelikler nasıl iptal edilir?

Kiracı elektrik aboneliği iptali!

Kiralamalarda, kiracı eve girmeden önce doğalgaz, su ve elektrik gibi abonelikleri üzerine alıyor. Abonelikler, ev sahibi veya kiracı tarafından iptal edilebiliyor. Peki, kiracı elektrik aboneliği iptali nasıl olur?

Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? Su aboneliği nasıl iptal edilir?

Taşınma ya da iş yeri değişikliği gibi çeşitli sebeplerle su aboneliğini iptal ettirmek isteyenler su aboneliği nasıl iptal edilir? Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

Kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Elektrik aboneliği ücreti ve abonelik için gerekli evraklar, kiracıların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki, kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Gerekli belgeler nelerdir?

Kiracıların abonelik harçları 2018 ne kadar?

Yeni bir eve ya da işyerine taşınan kimselerin abonelikleri üzerine alması gerekiyor. Peki, abonelikler nasıl alınır? Kiracıların abonelik harçları 2018 ne kadar?  

EPDK'dan abonelik uyarısı!!

EPDK, faturalı ve kartlı abonelikte doğalgaz tüketicilerine, “Kiracınızın ya da başkasının sizin adınıza abonelik kullanmasına izin vermeyin.” uyarısında bulundu.

Kiracı abonelik işlemleri 2016!

Kiracının taşınmaz maldaki elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlerden yararlanılabilmesi için kiracının bunlara abone olması gerekiyor. Peki, kiracı abonelik işlemleri 2016 nelerdir? Kiracı nasıl abone olur?

Kiracı abonelik ücreti 2016!

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracıların gayrimenkule taşınmadan önce almaları gereken bazı abonelikleri bulunuyor. Abonelikler alınırken belli miktarlarda ücret ödeniyor. Peki, kiracı abonelik ücreti 2016 ne kadar?

Elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Elektrik aboneliği ile ilgili işlemler, elektrik dağıtım şirketinde yapılıyor. Abonelik başvurusu ve abonelik iptali gibi işlemler için kişilerin bireysel olarak şirkete müracaat etmesi gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Kiracı hangi abonelikleri alır?

Bir işyeri veya mesken kiralamalarında kiracıların bazı abonelikleri üzerine alması gerekiyor. Peki, kiracı hangi abonelikleri alır? Kiracı abonelik işlemleri nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Eski abonelik iptali nasıl yapılır?

Yeni bir eve ya da işyerine taşındığınızı düşünelim. Eski bağımsız bölümünüzdeki adınıza olan abonelikleri iptal ettirmeniz gerekiyor. Peki, eski abonelik iptali nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Ev kiralarken abonelik nasıl alınır?

Ev kiralarken kiracının sorumlu olduğu esaslar arasında evdeki su, elektrik ve doğalgaz gibi aboneliklerin alınması yer alıyor. Peki, ev kiralarken abonelik nasıl alınır? Ev kiralarken abonelik için ne kadar ödenir?

Tahliye taahhütnamesi iptali!

Tahliye taahhütnamesi,taşınmaz kiralamalarında kiracı tarafından verilen taahhütname oluyor. Peki, tahliye taahhütnamesi iptal edilir mi? Baskı altında verilen tahliye taahhütnamesi iptali için ne yapılabilir?

Kiracı demirbaş giderleri öder mi?

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracının yapacağı masraflar yalnız kira bedeli ve abonelik masrafları olmuyor. Peki, apartman ve kiralık evdeki masrafları kim karşılar? Kiracı demirbaş giderleri öder mi?

İSKİ'nin tüm abonelik işlemleri internetten yapılabilecek!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne ait başta yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerinde yapılan tüm işlemler internetten gerçekleştirilebilecek.

kiracı abonelik iptali Haberi

kiracı abonelik iptali

Kiracı doğalgaz aboneliği iptali!

Gayrimenkul kiralamalarında, kiracı eve girmeden önce doğalgaz, su ve elektrik gibi abonelikleri üzerine alıyor. Böylece, taşınmaz kira süresince yapılan harcamalardan abone olan kullanıcı sorumlu oluyor. 


Doğalgaz, elektrik ve su aboneliklerinin kesilmesi halinde kiracı elindeki kira kontratı ile kendi adına abonelik bağlatabiliyor.


Taşınmaz kira sözleşmesinin sona ermesi veya bir şekilde feshedilmesi durumunda kiracının aboneliklerini iptal etmesi gerekiyor. 


Peki, kiracı aboneliklerinden olan doğalgaz aboneliğini nasıl iptal eder? Kiracı doğalgaz aboneliği iptali için gerekenler nelerdir?


Abonelik iptali için; Abonenin ya da vekilinin, tüzel kişiliklerde yetkilinin yazılı başvurusu ve nüfus cüzdan fotokopisi ile en yakın hizmet noktasına başvurması gerekiyor.


Bunun yanı sıra, ev sahipleri de kiracısının aboneliklerine son verebiliyor. Ancak ev sahibinin abonelik iptalini, kiracısı tahliye olduktan sonra yapması gerekiyor.


Aksi takdirde,  mal sahibi kiradaki evin...