02 / 05 / 2024

kiracı abonelik ücretleri 2016

kiracı abonelik ücretleri 2016

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracıların gayrimenkule taşınmadan önce almaları gereken bazı abonelikleri bulunuyor. Abonelikler alınırken belli miktarlarda ücret ödeniyor. Peki, kiracı abonelik ücreti 2016 ne kadar?

Spotify’a da zam geliyor: Abonelik ücretleri güncelleniyor! İşte yeni fiyatlar...

Dijital müzik servisi Spotify'ın abonelik ücretlerine zam geleceği ortaya çıktı. Peki ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

Netflix’te o diziyi tam 118 milyon kişi izledi! 2023’te abonelik ücretleri zamlanacak mı?

Popüler dizi ve film izleme platformu Netflix’te son dönemde en çok izlenen dizi “Wednesday” olurken, diziyi tam 118 milyon 540 bin kişi izledi. Peki Netflix 2023 yılında abonelik ücretlerine zam yapacak mı?  Abonelik ücreti şimdi ne kadar? Netflix paketleri kaç TL?

Netflix abonelik ücretleri ne kadar? Wednesday nereden izlenir? 18 Aralık 2022 Netflix fiyat listesi...

Popüler bir dijital içerik platformu olan Netflix, içerik kütüphanesini yeni filmler ve dizilerle genişletmeyi sürdürüyor. Peki, Netlfix abonelik ücreti ne kadar? Netflix fiyatları ne kadar? İşte 18 Aralık 2022 Netflix fiyat listesi...

Disney Plus’tan flaş karar! Abonelik ücretlerine zam geliyor

Disney Plus abonelik ücretleri 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren zamlanacak. Yeni zamlı tarife, ilk olarak ABD'de geçerli olacak.

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Doğalgaz abonelik ücretlerinde son dakika! Resmen açıklandı!

Her sene değişiklik gösteren doğalgaz abonelik ücreti vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 2022 doğalgaz abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte ayrıntılarıyla 2022 doğalgaz abonelik ücretleri...

Kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Elektrik aboneliği ücreti ve abonelik için gerekli evraklar, kiracıların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki, kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Gerekli belgeler nelerdir?

Ev sahiplerinden kiracılara tahliye baskısı!

Son günlerde artan kira ücretleri nedeniyle ev sahiplerinin zam teklifini kabul etmeyen kiracılara tahliye için mobbing uygulandığı ortaya çıktı. 

Kiracılar yüksek kiralar için harekete geçti!

Artan kira ücretleri karşısında kiracılar imza kampanyası başlattı. 'Kiralara Üst Sınır Getirilsin' sloganıyla başlayan imza kampanyası kısa sürede büyük destek gördü. 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! O ödemelere zam geldi!

Ev sahibi ve kiracıları ilgilen apartman aidat ücretleri pandemiye rağmen artıyor. Aidat ücretleri geçen yıla oranla yüzde 12 arttı.

Kiracıların abonelik harçları 2018 ne kadar?

Yeni bir eve ya da işyerine taşınan kimselerin abonelikleri üzerine alması gerekiyor. Peki, abonelikler nasıl alınır? Kiracıların abonelik harçları 2018 ne kadar?  

EPDK'dan abonelik uyarısı!!

EPDK, faturalı ve kartlı abonelikte doğalgaz tüketicilerine, “Kiracınızın ya da başkasının sizin adınıza abonelik kullanmasına izin vermeyin.” uyarısında bulundu.

Elektrik, su ve doğalgaz abonelik ücretleri meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerindeki ücretlerin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

kiracı abonelik ücretleri 2016 Haberi

kiracı abonelik ücretleri 2016

Kiracı abonelik ücreti 2016!

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracıların gayrimenkule taşınmadan önce almaları gereken bazı abonelikleri bulunuyor. Bilindiği üzere gayrimenkuldeki elektrik, su ve doğalgaz gibi aboneliklerin kullanıcı adına olması gerekiyor.


Bu nedenle kiracıların bu hizmetlerden yararlanabilmeleri için abonelikleri kendi adına alması gerekiyor. Kiracı abonelik sürecinde belli miktarlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, kiracı abonelik ücreti 2016 ne kadar?


Kiracı abonelik ücretleri 2016!


Su abonelik işlemi 2016

Gerekli Belgeler : 

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 tarihi öncesi ise  ;


İlgili Belediye'den binanın yapım tarihine dair yazı veya Elektrik - Doğalgaz - Telefon Sözleşme evraklarından biri

T.C. Kimlik Numarası yer alan Kimlik Belgesi

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik ve 185 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 396 TL

Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 - 26.07.2008 tarihleri arasında ise  ;


Yapı...