17 / 05 / 2024

kiracı ayın ortasında çıktı

kiracı ayın ortasında çıktı

Taşınmaz mal kiralamalarında mal sahibi ile kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Peki, kiracı ayın ortasında çıkarsa ne olur?

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

Altın fiyatlarında 7 ay sonda bir ilk! Alım fırsatı geldi mi? İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında 7 aydır böylesi hiç görülmedi. Ons altında tarihi düşüş sürerken, gram altında da gerileme yaşanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş alım fırsatı olup olmadığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı bu ay hibeyi 98 milyar olarak verdi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eylül ayının ortasında çeşitli tarım destekleri hakkında bilgilendirici açıklamalara devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye genelinde 98 milyar hibe desteği verdi. İşte ilgili bakanlık tarafından açıklanan hibe desteği...

Kiracıların başı ev sahipleri ile dertte! Ev sahipleri kiracılarını çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasındaki sorunlar gittikçe büyümeye başladı. Ev sahipleri yüzde 25 sınırına uymadan kira artışlarına devam ederken kiracılar yüksek kiralar altında ezilmeye başladı. Ev sahipleri şimdi de kiracılarını istediği zaman çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi

Renault ağustos ayında Captur’a zam yapmadı! İşte Renault Captur fiyatları...

Merakla beklenen Renault Captur modelinin ağustos ayı fiyatı açıklandı. Renault, Captur modeline ağustos ayın kapsamında zam yapmadığını duyurdu.

Sosyal destek ödemelerine yüzde 17,55 zam! 2023 Ağustos e-Devlet SED yardım ödemeleri ayın kaçında yatacak?

Ağustos ayının ikinci haftasının gelmesiyle birlikte sosyal destekleri hesaplara yatmaya başladı. Bu kapsamda yüzde 17,55 oranında zamlanan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödeme takvimi merak ediyor.

Memur maaş farkı ne zaman yatacak? Temmuz 2023 ara zammı ayın kaçında, ne zaman ödenecek? Son dakika!

Memur maaş farkı ne zaman yatacak? Temmuz 2023 ara zammı ayın kaçında, ne zaman ödenecek? Son dakika! sorularının cevabı...

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!

Haziran ayında AnTuTu, en yüksek performans gösteren 10 orta segment Android telefonunu açıkladı. Geçen ayın performans lideri ise hangi telefon olduğu belirtilmedi.

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

kiracı ayın ortasında çıktı Haberi

kiracı ayın ortasında çıktı

Kiracı ayın ortasında çıkarsa ne olur?

Taşınmaz mal kiralamalarında mal sahibi ile kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor.


Kararlaştırılan sürenin geçmesiyle herhangi bir bildirim olmaksızın sona erecek kira sözleşmesi belirli sürelidir; diğer kira sözleşmeleri belirli olmayan bir süre için yapılmış sayılıyor.


Kimi zaman kiracılar kira sözleşme süresi dolmadan çıkmak isteyebiliyor. Kiracı ayın ortasında çıkarsa ne olur? Kiracının sorumlulukları ve ev sahibinin hakları nelerdir?


Kiracı ayın ortasında çıkarsa ne olur?

Kiracı, sözleşme süresine veya fesih dönemine uymaksızın kiralananı geri verdiği takdirde, kira sözleşmesinden doğan borçları, kiralananın benzer koşullarla kiraya verilebileceği makul bir süre için devam eder.


Kiracının bu sürenin geçmesinden önce kiraya verenden kabul etmesi beklenebilecek, ödeme gücüne sahip ve kira ilişkisini devralmaya hazır yeni bir...