21 / 05 / 2024

kiracım telefonu açmıyor

kiracım telefonu açmıyor

Kimi zaman kiracılar kira ödeme konusunda problem yaratabiliyor. Peki, kiracınızın telefonlarınıza yanıt verdiğinizi ve kapıyı açmadığını düşünelim. Bu durumda "Kiracıma ulaşamıyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Kira tespit davası masraflarını ev sahibi mi öder, kiracı mı?

Ev sahipleri ve kiracılar, kira artış oranını belirlemek amacıyla kira tespit davasına yöneliyor. Peki kira tespit davası nasıl açılır? Kira tespit davası masraflarını ev sahibi mi öder, kiracı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Ticari kredilerde musluklar açılıyor! Yeni adım için düğmeye basıldı!

Ticari kredilerde musluklar açılıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), daha önce ticari kredileri kısıtlamak için aldığı önlemleri gevşetmek amacıyla bir adım daha attı.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Dikkat! Hacizli mallar tüm Türkiye’de satışa çıkıyor!

Hacizli mallar, elektronik ortamda düzenlenen ihaleyle Türkiye genelindeki tüm il ve ilçelerde satışa çıkıyor. Peki bu malların satışı hangi yolla yapılacak, ihaleye kimler nasıl katılabilecek?

Akbank mobil çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor? İşte detaylar!

Akbank mobil kullanıcıları, Akbank mobil çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor? sorularına yanıt aramaya çalışıyor. İşte merak edilen detaylar!

Denizbank mobil uygulaması neden çalışmıyor? 1 Ağustos 2022 Denizbank mobilbank çöktü mü?

Denizbank mobil uygulaması çöktü mü? Denizbank mobilbank neden çalışmıyor? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Hazine arazileri vatandaşlara açılıyor! Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere harç ve KDV muafiyeti müjdesi!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen hazine arazileri için müjde geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgisine göre, hazine arazileri vatandaşlara açılıyor. İşte detaylar...

Son dakika! Gümüş yolun sonuna geldi! Gümüşü olanlar kan ağlıyor!

Küresel piyasalarda resesyon endişesi değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları 20 yılın en düşük seviyelerini yaşıyor. Gümüş resmen yolun sonuna geldi. Gümüşü olanlar kan ağlıyor. Gümüş fiyatlarında son dakika...

kiracım telefonu açmıyor Haberi

kiracım telefonu açmıyor

Kiracıma ulaşamıyorum ne yapmalıyım?

Taşınmaz mal kiralamalarında mal sahibi ile kiracılar bazı hak ve sorumluluklara sahip oluyor. Mal sahibi, kiralama süresi boyunca taşınmazın kullanımını kiracıda bırakıyor.


Kiracı ise aynı şekilde kira borcunu kiralama süresi boyunca belirlenen günde ve belirlenen miktarda ödemek ile mükellef oluyor. Ancak kimi zaman kiracılar bu hususta problem yaratabiliyor.


Peki, kiracınızın telefonlarınıza yanıt verdiğinizi ve kapıyı açmadığını düşünelim. Bu durumda "Kiracıma ulaşamıyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız hemen yanıtlayalım:


Kiracınıza ulaşamamanız ve dolayısı ile kira bedelini ödememesi durumunda  noter kanalıyla ödenmeyen masraf ve kiraların ödenmesi için 2 ay üst üste kiraya verdiğiniz eve ihtar yollayabilirsiniz. 


İkinci ihtarda kiranın ödenmesini ve evi tahliye etmesini talep edebilirsiniz. Yapılan bu ihtarlara karşılık olarak ödeme yapılmazsa muhtar veya noter marifetiyle evi açıp eşyaları yazdırıp rehin hakkınızı kullanabilir...