02 / 05 / 2024

kiracının Kiracı anahtar teslim tutanağı

kiracının Kiracı anahtar teslim tutanağı

Kiralama işleminin sona ermesi durumunda kiracıların sonradan çıkabilecek sorunlara karşı anahtar teslim tutanağı imzalaması gerekiyor. Kiracı anahtar teslim tutanağı nedir? İşte kiracı anahtar teslim tutanağı örneği.

113 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Gününde anahtar teslim prefabrik ev fırsatı! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Devlet tarafından verilen prefabrik ev yardımı sonrasında vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki, prefabrik evler ne kadar, kaç TL? İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Gününde anahtar teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik evler ne kadar? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Artan daire fiyatlarından sonra vatandaşlar prefabrik ev yapmak için harekete geçti. Peki 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları kaç TL? En ucuz 2022 prefabrik ev ne kadar? İşte, 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik evlerin 15 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bitcoin popülerliğini yitirdi! Google aramalarında son iki senenin en düşük seviyesinde!

Google aramalarında "bitcoin satın al" anahtar kelimesine ilgi 2 senenin en düşük seviyesini gördü!

Kentsel dönüşüm kiracılarına müjde! Kira yardımı fiyatları arttı! Bu fırsat kaçmaz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum anahtar teslim töreninde kiracılar için müjde verdi. Bakan Kurum, konut fiyatları ve kira fiyatlarını düşürmek için yeni projelerin olacağını açıklarken, Konut yardım ücretlerinin de yükseleceğini belitti. İşte detaylar…

Kiracı anahtar teslim tutanağı örneği 2022!

Kiracı ve mal sahibi kiralama döneminin başında sözleşme imzaladığı gibi, sözleşme sonunda da teslim tutanağı imzalayabiliyor. İşte kiracı anahtar teslim tutanağı örneği 2022...

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

İzmirli depremzedelerin evleri tamamlanmadı iddiası!

İzmir’de meydana gelen depremin ardından TOKİ’nin para karşılığı depremzedeler için inşa ettiği konut ve dükkanlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 20 gün önce anahtar teslimi gerçekleştirildi. Fakat konutların tamamlanmadığı iddia edildi. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Siirtli Öktem Kardeşler anahtar teslim fabrikalar üretiyor!

Siirtli Öktem Kardeşler, 2001 yılında Partner Teknik Endüstriyel'i kurdu. İki kardeş bugüne kadar Irak, Libya, Suudi Arabistan ve Mısır'da 100'ün üzerinde anahtar teslim fabrika yaptı. Şirketin şu anda da sekiz projede 110 milyon Euro'luk işi devam ediyor.

Kiracı evi boşaltırken anahtarı kime teslim etmeli?

Evi boşaltan kiracınız anahtarı size değil emlakçıya teslim etti. Bu, kira sözleşmesinin feshi anlamına geliyor mu? Yanıtı hayır. Kiracılar, bu noktada dikkat. Anahtar kiralayana yani mülk sahibine teslim edilmedikçe kira sözleşmesi feshedilmiş sayılmıyor.

Folkart Blu Çeşme'de anahtar teslimi Mayıs'ta!

Folkart Yapı, projelerinde anahtar teslimine hazırlanıyor. Firma, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme ile gerçekleştirecek. Projede teslimler Mayıs ayı sonunda.

kiracının Kiracı anahtar teslim tutanağı Haberi

kiracının Kiracı anahtar teslim tutanağı

Kiracı anahtar teslim tutanağı..

Kiracının ilk olarak evi boşaltırken kontratta evi nasıl teslim aldıysa o şekilde teslim etmesi gerekiyor. Eve verilen her zarar depozito bedelinde düşülüyor. 


Kiracılık durumunun sona ermesi halinde, sonradan çıkabilecek problemlere karşı,anahtar teslim tutanağının imzalanması gerekiyor. Böylece, anahtar tesliminin yapıldığı konut, tarih, saat bilgileri kayıt altına alınmış oluyor. Kiracı anahtar teslim tutanağı örneği aşağıda yer alıyor.



Kiracı anahtar teslim tutanağı örneği..


T.C.

…………………… KAYMAKAMLIĞI

…………………… MÜFTÜLÜĞÜ

...../...../20…..


TAŞINMAZ VE ANAHTAR TESLİM TUTANAĞI


KİRACININ 

Adı, Soyadı veya Unvanı

T.C. Kimlik No/Vergi Kimlik No

Adresi


TAPU BİLGİLERİ

1. Bulunduğu köy veya mahallenin adı


2. Tapuda kayıtlı olduğu

Pafta, Ada, Parsel

Cilt, Sahife ve Sıra No

Tapu tarihi


3. Cinsi ve yüzölçümü


4. Mülkiyetin Kime Ait Olduğu 


KİRA SÖZLEŞMESİNİN  

1. Tarihi


2. Süresi 


Yukarıda bilgileri verilen taşınmaz …………………… (BURAYA KİRA SÖZLEŞMESİNİN SÜRESİNİN BİTMESİ VEYA KİRACININ TAHLİYE İSTEĞİ GİBİ...