30 / 04 / 2024

kiralık devremülk ilanları artış

kiralık devremülk ilanları artış

Yaz aylarının gelmesiyle tatilciler otel ya da kiralık evlerin yanı sıra devremülk arayışına da yönelmiş durumda. 2015 yılının ilk çeyreğine göre, ikinci çeyrekte kiralık devremülk ilanlarında yüzde 140 oranında artış meydana geldi.

Kiralık arazi arayanlara büyük müjde! 3 şehirde 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden kiralık arazi arayanlara büyük müjde geldi. Yayımlanan ihale ilanları kapsamında 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla arazi kiralaması yapılacak...

Ev sahiplerinden asgari ücret çıkartması: Kiralık ev ilanlarını tek tek geri çektiler!

Milyonlarca asgari ücretlinin beklediği gibi ev sahipleri de asgari ücret merakla bekliyor. Ev sahipleri asgari ücret belli olmadan, kiralık ev ilanlarını kaldırdı, Ocak ayını bekliyor.

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

Dayanışma gücü! Kiralık evler ücretsiz veriliyor

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında, ülke genelinde birçok kiralık ev ilanlarının yayınlandığı internet sitelerinde, ev sahipleri kiralık ibarelerini kaldırdığı ilanları 'Depremzedeler için ücretsiz' olarak güncelledi.

“Türk insanı işte bu” dedirten yardımseverlik! Kiralık ilanları böyle değişti!

Geçtiğimiz pazartesi günü 10 ili vuran iki büyük depremin ardından, Türkiye genelinde birçok ev sahibi, ilan verdikleri internet sitelerindeki ‘kiralık’ ibarelerini değiştirerek, depremzedele büyük jest yaptı. İşte detaylar…

Kiralık konutlarda şimdi de 'memur kefil' şartı dönemi başladı!

Bütçesine uygun konut bulmakta zorlanan vatandaşlar, şimdi bir de kefil şartına takıldı. Kiralık konut ilanlarında ‘kefilsiz ev verilmez’ ‘memur kefil zorunlu’ gibi şartlar arttı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyat listesi Eylül 2022! Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları merak ediliyor. Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Kızılbük devremülk fiyat listesi Eylül 2022...

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

Sinpaş Muğla Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü bir haber verildi. İşte merak edilen detaylar!

kiralık devremülk ilanları artış Haberi

kiralık devremülk ilanları artış

Yaz aylarının gelmesiyle tatilciler otel ya da kiralık evlerin yanı sıra devremülk arayışına da yönelmiş durumda. Hurriyetemlak.com'da ‘Kiralık Devremülk’ ilanlarının sayısında yaşanan artış da dudak uçuklatıyor. 2015 yılının ilk çeyreğine göre, ikinci çeyrekte kiralık devremülk ilanlarında tam yüzde 140 oranında artış göze çarpıyor. 


AKDENİZ VE EGE'YE YOĞUN TALEP


Tatil masraflarını azaltmak için tercih edilen devremülk sisteminde kışın termal bölgeler tercih edilirken, yazın turistik yerlerdeki devremülkler yoğun talep alıyor. Özellikle devremülk almak isteyen ailelerin gözleri Antalya, Muğla, İzmir, Aydın ve Balıkesir'de yer alan devremülklerin...