07 / 05 / 2024

kiraya doların etkisi

kiraya doların etkisi

Tüketiciler Derneği Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak "Döviz bazında sözleşmesi olan kiracılar, kira uyarlama davaları açmaya başlayacak. Yani dolardaki bu artış önümüzdeki günlerde kira uyarlama davalarını artıracak" dedi.

Hemen pozisyon alın! Uzman isim açıkladı! İşte doların patlama yapacağı tarih

Millet ve Cumhur ittifakı arasında yaşanan hummalı seçim yarışında, Millet ittifakını oluşturan 6'masa olarak bilinen organizasyondan İyi parti lideri ayrılınca seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceği konusu ve dolar kuruna etkisi merak ediliyor.

Doların hakimiyeti bitiyor mu? O isimden buz kestiren açıklama! 1 doları bile olan hemen baksın! 

Bridgewater Associates’in kurucusu olan Ray Dalio, son dakika dolar tahmini ile resmen deprem etkisi yarattı. Doların hakimiyeti bitiyor mu? O isimden buz kestiren açıklama! 1 doları bile olan hemen baksın!

Doların gücü altını yendi! Elinde dolar olanlar yine kazandı! Dolar için rekor rakam geldi!

Altın fiyatları, Fed'in enflasyonu dizginlemek için çizeceği faiz politikasına yönelik fiyatlamaların etkisi ile yeni haftaya düşüşle başladı. Dolar yükselişe geçerken dolar karşısında yenilen altın değer kaybetti. Dolar yatırımcıları yine kazanırken rekor dolar yorumu geldi.

Doların yerle bir olacağı tarih belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı! Önceden bakın planınızı yapın

Son dakika dolar yorumları uzmanlar tarafından gelmeye devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, doların yerle bir olacağı tarihi açıkladı. Dolar yatırımcıları önceden bakın ve planınızı yapın!

Doları olanlara şok! Doların düşeceği rakam resmen açıklandı! O rakamı gören inanamadı!

Sık sık dolar kurunun düşeceği ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan ekonomist Necmettin Batırel, son tahminiyle yine dudakları uçuklattı. Necmettin Batırel, doların kaç liraya düşeceğini açıkladı. Peki dolar kaç lira olacak? İşte milyonları şok eden o rakam...

Doların kaderini belirleyen faiz için son dakika açıklaması geldi! Bir sonraki karar şimdiden belli oldu

ABD Eski Hazine Bakanı Prof. Summers, doların kaderini belirleyecek olan Fed'in faiz oranları ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Doların yıl sonunda geleceği çılgın rakam resmen açıklandı! Doları olanlar köşeyi döndü! Kaçırmadan hemen bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası Jerome Powell'ın konuşmasından sonra yükselişe geçen doların en kadar olacağı belli oldu. Dolar yatırımcıları kaçırmadan bakmalısınız!

Dolarda fırtına değil resmen tsunami koptu! Elinizde 1 dolarınız bile varsa çabuk bakın

Piyasaların merakla beklediği, Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kurunda hareketli grafik görüldü. Dolar kurunda resmen fırtına değil tsunami yaşanıyor. Elinde 1 dolarınız bile varsa hemen bakın. 3 Kasım 2022 dolar/TL kuru.

İslam Memiş verdiği saat geldi! İşte doların akıbeti!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in verdiği saat geldi. Doların akıbeti ne olacak? İşte detaylar!

''Dolar zirve yaptı ve düşmeyecek'' diyen analist açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acele edin

Son dakika dolar kuru, bu hafta  hareketli bir grafik sergiledi. Yatırımcıların gündeminde ABD Merkez Bankası faiz kararı yer alırken analistlerden zirve dolar açıklaması geldi. Doların düşmeyeceğini söyleyen analistler yatırımcıları uyardı. 1 dolarınız bile varsa acele edin...

Dolar 12 saat sonra bu kadar olacak! Doların kaderi yazılıyor! Elinizdeki dolarlar ne kadar olacak bakın görün

Son dakika dolar kurundaki gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne kadar olacağını merak edenler için bugün 12 saat sonrası işaret edildi. Doların yönü 12 saat sonra belli olacak.

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı!

Son dakika dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne zaman  yükseleceğini merak eden yatırımcılar için Ekonomist Selçuk Geçer, asıl tarihi açıkladı. İşte dolar asıl bu gün füze gibi fırlayacak...

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! 1 doları bile olanlar hemen bu son dakika rakamına göz atın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan dolar kuru için bu hafta oldukça hareketli geçti. ABD tahvil verilerinin açıklanması ve dolar endeksindeki düşüşlerle dolar/TL kuru değer kaybetti. Analistler doların 2 gün sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı...Hemen bu rakama bakın...

kiraya doların etkisi Haberi

kiraya doların etkisi

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, doların, geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 28 artışla 2,25 lirayı görmesinin, dövizle konut ya da iş yeri kiralayanları zor durumda bıraktığını ve bu yükselişin "kira uyarlama davaları"nı artıracağını iddia etti. 


Gayrimenkul uzmanı da olan Kolçak,  geçen yıl ocak ayında 1,75 lira civarında seyreden dolar kurunun, bu hafta başındaki artışla 2,25 liraya ulaştığını söyledi.


Dolardaki yükseliş trendinin, enflasyonun çok üzerinde gerçekleştiğini dile getiren Kolçak, "Dolar geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 28 artışla 2,25 lirayı gördü. Yüzde 28'lik yükselme sonucu ortaya çıkan bu durum, dövizle konut ya da iş yeri kiralayanları zor durumda bıraktı. Döviz bazında sözleşmesi olan kiracılar, kira uyarlama davaları açmaya başlayacak. Yani dolardaki bu artış önümüzdeki günlerde kira...