09 / 05 / 2024

Kiraz Ödemiş karayolu

Kiraz Ödemiş karayolu

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'ün MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçmesi, ilk yıla damgasını vurdu. İlçe sakinleri, Başkan Şengül AK Parti'ye geçtikten sonra ilçeye hizmet gelmeye başladığını söyledi.

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ödemiş-Kiraz Demiryolu projesi mecliste!

Ödemiş-Kiraz Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ödemiş-Kiraz demiryolu projesinin akıbeti mecliste!

Ödemiş-Kiraz demiryolu projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ödemiş-Kiraz Hızlı Tren Demiryolu Yapımı Projesi meclis gündeminde!

Ödemiş-Kiraz Hızlı Tren Demiryolu Yapımı Projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Ödemiş ve Kiraz'a halı saha müjdesi!

Spor Toto Teşkilatı, İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerine gençlerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak ve spora olan faaliyetlere karşı teşvik için ikişer halı saha yapılacak.

İZSU'dan Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’a yatırım!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da su sıkıntısına son İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü; Kiraz, Beydağ ve Ödemiş kırsalındaki yeni yatırımlarla yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldıracak.

Aziz Kocaoğlu Ödemiş, Beydağ ve Kiraz'daki çalışmaları inceledi!

Küçük Menderes Havzası'ndaki Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçelerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, mahalle ve ilçe merkezlerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi...

Erzurum - Iğdır karayolu ulaşıma kapatıldı!

Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle tıkanan menfezin açılması için Iğdır-Erzurum karayolu ulaşıma kapatıldı. 4 gün önce etkili olan yağışlarda karayolundaki menfez tıkanmıştı.

E5 karayolu üzerindeki Yürüyüş Parkı projesi hayata geçti!

Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul’un en yoğun trafiğinin yaşandığı E5 karayolu üzerindeki güzergâhta yapımı tamamlan yürüyüş parkını Bahar Şöleni ile hizmete açtı.

Ödemiş OSB'nin ihalesi yapılacak!

İzmir'deki oda ve borsaların, Ödemiş'te yapılan ortak yönetim kurulu toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Organize Sanayi Bölgemizin ihalesi 10 gün içinde Resmi Gazete'de yayınlanacak" dedi.

Ödemiş'e OSB müjdesi!

İzmir’deki oda ve borsaların, Ödemiş’te yapılan ortak yönetim kurulu toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Organize Sanayi Bölgemizin ihalesi 10 gün içinde Resmi Gazete’de yayınlanacak” dedi

1996 yılında E-5 Karayolu için kavga!

1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Tuzla-Harem arasındaki E-5 Karayolu'nun ortasından hızlı tramvay geçirme projesinin Karayolları Genel Müdürü tarafından engellenmesi polemik yaratmış.

THK'dan Ödemiş'te kiralık bina!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından İzmir İli, Ödemiş İlçesi, Akıncılar Mahallesinde bulunan 2 katlı binanın tamamı 22 Mayıs 2015 Cuma günü kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edilecek.

Kiraz Ödemiş karayolu Haberi

Kiraz Ödemiş karayolu


Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'ün MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçmesi, ilk yıla damgasını vurdu. İlçe sakinleri, Başkan Şengül AK Parti'ye geçtikten sonra ilçeye hizmet gelmeye başladığını söyledi. Özellikle kadınlara pozitif ayrımcılık yapmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, belediyenin kısıtlı imkanlarla başarılı çalışmalar yaptığını belirtti. Özellikle Kiraz-Ödemiş karayolunun yakın bir zamanda yapımına başlanacak olması ve ilçenin otopark sorunu için çalışmalara başlanması, vatandaşların takdirini topladı. Vatandaşların en çok şikayet ettikleri konu ise İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, diğer küçük belediyelerde olduğu gibi hizmet noktasında sıkıntıların yaşanması oldu.



İLÇE SAKİNLERİ 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Hüseyin Berber (Emekli): Belediyenin hizmetlerinin genel olarak memnunum. Kültür ve sanat faaliyetlerine belediye öncülüğünde biraz daha ağırlık verilse daha iyi olur. İşsizliğe çözüm bulmak açısından gençlere meslek kursları açılmalı. Başkanın halkla...