04 / 05 / 2024

Kirazlı Bahçe Bağcılar satış ofisi

Kirazlı Bahçe Bağcılar satış ofisi

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen Kirazlı Bahçe Konutları 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. İşte Kirazlı Bahçe Evleri güncel fiyat listesi...

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Bağcılar Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Mahallesi, 3446 ada 4 ve 5 parseller ile 3447 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı (Millet Bahçesi) askıya çıkarıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları devam ediyor.

Bağcılar Kirazlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Bağcılar ilçesi, Kirazlı Mahallesi, 3403 ada, 3, 4 ve 6 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Bağcılar'a millet bahçesi müjdesi!

İstanbul Havalimanı ve çevre bağlantı yollarının ortasında yer alan Bağcılar'da 150 bin metrekare alana Millet Bahçesi yapılıyor. İlçenin cazibesinin daha da artması planlanıyor.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bağcılar Kirazlı Mahallesi, 2687 ada, 1, 2, 3 ve 13 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kirazlı Bahçe Bağcılar satış ofisi Haberi

Kirazlı Bahçe Bağcılar satış ofisi

Kirazlı Bahçe Evleri güncel fiyat listesi bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. 18 ayda tamamlanması planlanan proje 80 adet konut bulunuyor. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Kirazli Bahçe'de satışlar devam ediyor. Proje Asset İnşaat imzası ile yükseliyor.


Kirazlı Bahçe Güneşli Konutları Halk Sarayı’na 300 metre, metro istasyonuna 250 metre, Mahmutbey Caddesi'ne 250 metre mesafede yer alıyor. 


Toplam arsa alanı 11 bin metrekare olarak belirlenen Kirazlı Bahçe Konutları İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda hayata geçiriliyor. Projenin yüzde 65'i yeşil alandan ve sosyal tesisten oluşuyor.


Kirazlı Bahçe Evleri güncel fiyat listesi!

Yürüyüş ve dinlenme alanları, sinema salonu,  sauna, kapalı otopark, toplantı salonu gibi ortak yaşam alanlarına yer verilen Kirazli Bahçe Güneşli'de daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 


Kirazlı Bahçe...