09 / 05 / 2024

Kirazlıtepe dönüşüm projesi 2020

Kirazlıtepe dönüşüm projesi 2020

Yıllardır tartışmalara konu olan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinde uzlaşma hala sağlanamadı. Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm İmar ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Bayram Ali Kot, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de yeni yapılan Çamlıca Camii çevresindeki Örnek Dönüşüm için düğmeye basıldı. Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı.

Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

29 Ocak Pazartesi günü Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi toplu imza töreni Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılımıyla yapılacak.

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

2006 yılında TOKİ, Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatacak!

2006 yılında TOKİ, Şişli Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı protokolle Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatacakmış. İlk etapta 12 bin metrekare alan üzerinde 228 konut yapılacakmış.

Kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Şehirdeki riskli binaların yıkılıp yeniden inşa edilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kırsal dönüşüm projesi geliştiriliyor. Peki, kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Nevşehir Kalesi Dönüşüm Projesi'nde 754 konutun yapımı devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

Kirazlıtepe dönüşüm projesi 2020 Haberi

Kirazlıtepe dönüşüm projesi 2020

Üsküdar’ın uzun zaman önce ‘çakal tepesi’ olarak bilinen Kirazlıtepe'nin ranta kurban edildiği iddia edildi. Büyük Çamlıca Camii’nin inşaatından sonra bölgede hayata geçirilmesi planlanan tartışmalı kentsel dönüşüm projesi sorunun yıllardır çözülmesi planlanıyor. Milli Gazete'den Baki Sancak'ın haberine göre; Kirazlıtepe sakinleri üç yıldır moloz yığınları ve inşaat gürültüsünün arasında yaşamaya devam ederken, kentsel dönüşüm projesine imza atmadı.  Birbiri ardına yaşanan depremlerin ardından evlerinin yenilenmesini isteyen mahalle sakinleri kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, sadece devletten bir garanti istediklerini söylüyor. Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm İmar ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Bayram Ali Kot ve dernek üyeleri, Üsküdar Kirazlıtepe’de 3 yıldır süren tartışmalı kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

KENDİ EMEKLERİMİZLE YAPTIĞIMIZ MAHALLE CAMİMİZİ BİLE YIKTILAR

1- Üç yıldır devam eden kentsel dönüşüm projesi süresince neler yaşadınız?

Yaklaşık üç senedir kentsel dönüşüm...