14 / 05 / 2024

Kırcami Koordinasyon Merkezi nerede

Kırcami Koordinasyon Merkezi nerede

ANTALYA Büyüksehir Belediyesi Antalya Kırcami' nde İmar Planlama ve Koordinasyon Merkezi açtı. Kırcamililer, bölge planlamasıyla ilgili merak ettikleri her türlü bilgiyi artık bu merkezden alabilecek.

Manisa Koordinasyon Merkezi binası yıl içinde tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli'de MABEM ve Koordinasyon Merkezi hizmet binasını inşa ediyor.

Salihli MABEM Koordinasyon Merkezi 2017 sonunda tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de hayata geçirilen MABEM ve Koordinasyon Merkezi hizmet binasının inşaat çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi açıldı!

Aralık 2016’da meclis kararı ile başlatılan Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Bismil Koordinasyon Merkezi 2017'de açılacak!

Kanun Hükmünde Kararname ile görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yapımı sürdürülen "Bismil Koordinasyon Merkezi"nin gelecek yıl hizmete açılmasının planlandığı belirtildi.

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında engellileri hayata bağlayacak donanımda olan Engelliler Koordinasyon Merkezi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

Deniz Karataş: Kırcami 20 yıllık kanayan bir yara!

Kırcami içerisinde büyük bir kent meydanı, bir cephesinde kongre ve kültür merkezi yapılması gerektiğini belirten Karataş, “Bu projeler şehrimize sosyal, kültürel, siyasi ve ticari anlamda yeni bir kimlik kazandıracaktır” dedi.

Salihli MABEM ve Koordinasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli gençlerinin hizmetine sunacağı MABEM ve Koordinasyon Merkezi hizmet binası temeli atıldı.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında inşa edilen şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, Toçoğlu, “Afet Koordinasyon Merkezi projemizde çalışmalar oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor" dedi.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi 2016'da tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Afet Koordinasyon Merkezi ve bölgede yer alacak eczanelerin ihalesi gerçekleştirildi, yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi ihale için gün sayıyor!

Afet Koordinasyon Merkezi’nin ihalesine kısa süre içerisinde çıkacaklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada gerçekleştirilecek ihalenin hemen ardından projede çalışmalarının başlatılacağını kaydetti.

Diyarbakır Cezaevi Koordinasyon Merkezi 18 Mayıs'ta açılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Cezaevi'nin müze olması için ilk somut adımı 18 Mayıs'ta "Diyarbakır Cezaevi Koordinasyon Merkezi"ni hizmete açarak atacak.

Kırcami Koordinasyon Merkezi nerede Haberi

Kırcami Koordinasyon Merkezi nerede

30 yıllık Kırcami İmar sorununu çözen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kırcami bölgesindeki vatandaşlara yakından hizmet vermek için koordinasyon merkezi açtıklarını söyledi. 

Koordinasyon merkezinin yöneticisi olarak Ziraat Yüksek Mühendisi Seda Eyiler Özel'i atayan Akaydın "Kırcami imar sorununu çözmekten çok mutluyuz. Kırcami bölgemizdeki arazi sahipleri için mükemmel bir imar planı hazırladık. Bu imar planı, iddia ediyorum Türkiye'nin en modern kentleşmesini Kırcami'ye getirecek" dedi. Akaydın merkezle ilgili şu bilgileri verdi: "Kırcamili vatandaşlarımızın imar planıyla ilgili her türlü bilgi ve danışmanlık hizmetlerini alacakları, yıl boyu sürekli açık kalacak olan Kırcami İmar Planlama ve Koordinasyon Merkezimizi kentimize kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kırcami halkı artık, günün her saatinde bölge planlamasıyla ilgili merak ettikleri bilgi ve dokümanı bu merkezden alabilecek. Kırcami Koordinasyon Merkezi'nin resmi açılışını...