19 / 05 / 2024

Kırcami parselasyon dosyaları

Kırcami parselasyon dosyaları

Muratpaşa ilçesi Kırcami parselasyon çalışması dosyaları Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edildi.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Kadıköy İkbaliye parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kadıköy İlçesi, İkbaliye Mahallesi, 1342 ada, 48 parseli kapsayan düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Ataşehir İçerenköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 1046 ada 200 parselin eski 1046 ada 190 parsele geri dönüşümü, 1046 ada 190 parsel ve bir kısım tescil harici alanı kapsayan parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Sultangazi Cebeci Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 914 ve 194 parsellerin tamamını 913, 915 ve 916 parsel sayılı taşınmazların bir kısmını içeren Parselasyon Planı Askıya çıkarıldı.

Borcunu ödeyemeyenler dikkat! O limitin altında borcu olanların icra dosyaları siliniyor!

Türkiye genelinde mahkemelerdeki icra dosyası sayısının kabardığı ve 10 Ocak tarihi itibarıyla 23 milyon 204 bini aştığı bildirildi. Ancak hükümetin icra dosyalarındaki bu artışı önlemek amacıyla çıkardığı torba kanunla, belli bir limitin altındaki borçlar için açılan icra dosyaları siliniyor.

Kartal Yakacık Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal Yakacık 11847 ada, 304 parsel, 11807 ada 305 parsel, 2694 ada, 307 parsel, 2694 ada, 234 parsel ve 11786 ada, 306 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Kartal Yakacık parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Yakacık Mahallesi, 12246 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 parseller, 12135 ada, 1 parsel ve 9038 ada, 10 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıld

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi Parselasyon Planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Sultangazi İlçesi, 50. Yıl Mahallesi 20130 ada (eski 3762 ada) 1, 2 parsel ve 20136 ada 1 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Kırcami parselasyon dosyaları Haberi

Kırcami parselasyon dosyaları

Muratpaşa'da 10 mahalleyi kapsayan Kırcami parselasyon çalışması dosyaları davul zurna eşliğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edildi. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Antalya'nın 30 yıllık sorunun çözüme ulaşmasının sevinci yaşandı.


Kırcami'nin son 30 yılını bilmeyenlerin bugün yaşanan sevinci anlayamayacaklarını ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Milletin menfaati dışında hiçbir bir menfaat tanımamam' ilkesini kamu yönetiminde tam anlayamamış birileri varsa bugün burada yaşadığımız sevinci tam anlayamazlar. Kırcami imar planlarını bir çok badire atlatarak bugüne ulaştırdık" dedi.


"Sorumluluk aldık"

İmar planlarına karşı açılan davalarda bilirkişi raporları doğrultusunda değişikliğe giderek Kırcami'nin gelecek 20 yılını kurtardıklarının ifade eden Ümit Uysal sözlerine şu şekilde devam etti; "Herkes gibi 'Davaların sonucu beklensin' deseydik bu planlar 20 yıl daha kalırdı. Milletin menfaati dışında kafası karışık çevreler...