29 / 04 / 2024

Kırcami ümit uysal

Kırcami ümit uysal

Kırcami'nin planı Kasım'da çıkacak. Geride bıraktığı 120 günün değerlendirmesini yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Kırcami'nin 1000'lik taslak planını tartışmaya açtık. Kasım ayında planı çıkarmayı düşünüyoruz' dedi.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Alıcı tarafından kuruldu.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Işık Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Fulya Ergin Işık ve Ümit Işık tarafından kuruldu.

Kırcami ümit uysal Haberi

Kırcami ümit uysal

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye meclis üyeleriyle birlikte seçimden bu yana geçen 120 günün ardından yaptıkları ve yapacakları projeleri anlatmak üzere basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Muratpaşa Belediyesi'nin Lara Balıkevi'nde düzenlediği kahvaltıya çok sayıda basın mensubu katıldı. 


Uysal, bir gazetecinin. Gülen Cemaatinin Özel Toıos Eğitim Kurumlarıyla ilgili planlama çalışmalarının olduğu Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki Pensilvanya tartışmalarıyla ilgili sorusuna, "Gerçekten hoş bir memleketiz" tepkisi verdi. Uysal. "Bizim cemaat ile ilişkimiz yoktur" diyerek bölgedeki okulun yaklaşık 20 yıldır hizmet verdiğinin altını çizerken. "17 Aralık sürecinin ardından AK Parti'nin görüş değişikliğine katılarak onlarca yıldır devam eden. daha önce oy birliğiyle meclisten geçirilmiş bir durumu'Vurun abalıya' diyip, biz de mi bütün fikirlerimizi değiştirelim?" yorumu yaptı. 


İntikam alanına dönüştü Cemaat tartışmalarının konuyu çarpıtmak amacıyla açıldığını öne süren...