06 / 05 / 2024

kırcamiye stadyum yapılacakmı

kırcamiye stadyum yapılacakmı

Antalya'nın merkez ilçesi Muratpaşa'nın yaklaşık üçte birini oluşturan ve 25-30 yıldır imar bekleyen Kırcami bölgesinde mutlu sona ulaşıldı. Kırcami'nin 5 binlik imar planı Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi...

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yeni stadyum yapılacak mı?

Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımının ardından yeni bir stadyum yapımına başlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat Sorgun'a yeni hükümet binası yapılacak!

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Mustafa Altınpınar, ilçeye yeni bir hükümet binası yapılacağı müjdeledi. 

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

Kökten Stone Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kökten Stone Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İdris Kökten tarafından kuruldu. 

Büyükkent Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükkent Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sandık tarafından kuruldu. 

Adk Mimarlık Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adk Mimarlık Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdemoğlu tarafından kuruldu. 

Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Beykoz İlçesi Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

İzmit köylerindeki metruk yapılar tespit ediliyor!

İzmit Belediyesi, kaymakamlık ve jandarma işbirliği ile İzmit köylerindeki metruk yapılar tespit ediliyor.

Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır” dedi.

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bahyettin Toker tarafından kuruldu. 

Kırklar Dağı'ndaki 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı!

Diyarbakır Merkez Sur ilçesinde tarihi Kırklar Dağı'nda 6 yıl önce yapılmak istenen ancak inşaatı durdurulan 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı.

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burak Küçükali ve Yakup Yavuz ortaklığında kuruldu.

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Köse tarafından kuruldu. 

kırcamiye stadyum yapılacakmı Haberi

kırcamiye stadyum yapılacakmı


Antalya'nın merkez ilçesi Muratpaşa'nın yaklaşık üçte birini oluşturan ve 25-30 yıldır imar bekleyen Kırcami bölgesinde mutlu sona ulaşıldı. Doğuyaka, Topçular, Güzeloluk, Mehmetçik, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami ve Alan mahallelerinin tamamını, Fener ve Çağlayan'ın bir kısmını kapsayan bölgenin 5 binlik imar planı Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Meclis'te temsil edilen tüm siyasi partilerin oy birliği ile alınan karar, toplantının yapıldığı Hüsnü Karakaş Kültür Salonu'nu dolduran Kırcamililerin alkışları arasında kabul edildi.


Karar öncesinde söz alan parti sözcülerinin tamamı alınan kararın bölge halkına ve Antalya'ya hayırlı olmasını diledi. CHP grup sözcüsü Deniz Fırat Budak, Kırcami sakinlerinin gönlünü alacak bir plan yapıldığını söyledi. AK Parti sözcüsü Murtaza Tamyürek, geçmişte yaşandığı gibi plana itiraz edilip sürecin uzatılmaması istedi. MHP Sözcüsü Mustafa Reşat Oktay ise Kırcami...