28 / 04 / 2024

Kırdağ Kadık Residence satılık

Kırdağ Kadık Residence satılık

Kırdağ İnşaat, Bodrum Güllükte 64 konut ve 30 ofis ile 380 metrekare üzeri büyüklüklerde dükkanların yer alacağı karma bir projeye başlıyor. Kırdağ Kadık Residence isminin verildiği proje 4 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Optimist Residence Kadıköy'de 3 bin 100 TL taksit fırsatı!

Kadıköy'de hayata geçirilen Optimist Residence projesinde kişiye özel ödeme planları uygulanıyor. Projede aylık 3 bin 100 TL'den başlayan taksit fırsatı sunuluyor...

Folkart Boyalık Residence fiyatları!

31 Haziran 2019'da teslimlerin gerçekleşeceği Folkart Boyalık Residence fiyatları 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Proje 36 adet daireden meydana geliyor. 

Cadde Varlık Residence satılık daire fiyatları!

Cadde Varlık Residence projesi, İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde inşa ediliyor. Cadde Varlık Residence projesi 3 blokta 510 konut ve 40 ticari birimden oluşuyor.

Cadde Varlık Residence 2017 fiyat listesi!

Cadde Varlık Residence projesi İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde hayata geçirildi. Proje ALB Varlık Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Four Winds Residence satılık daire fiyatları!

İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda yer alan Four Winds Residence projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. Four Winds Residence satılık daire fiyatları 960 bin dolardan başlıyor.

Kadıköy Four Winds daire fiyatları 2017!

İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda inşa edilen Four Winds Residence projesinde 2+1, 3+1 , 4+1 ve loft daire seçenekleri sunuluyor...

Yenitepe Kadıköy Residence fiyat listesi!

Yenitepe Kadıköy Residence fiyat listesi 621 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yenitepe Kadıköy Residence'ta banka kredili veya firma bünyesinde vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor...

Atalay Residence Kadıköy teslim tarihi!

Atalay Residence Kadıköy projesi 20 katlı tek blokta toplam 80 daireden meydana geliyor...

Cadde Varlık Residence Mahmutbey telefon!

Mahmutbey'de yükselen Cadde Varlık Residence projesinde fiyatlar 340 bin liradan başlıyor. Cadde Varlık Residence Mahmutbey telefon numarası 0212 446 42 52...

Cadde Varlık Residence fiyatları!

Cadde Varlık Residence fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. 4 blok halinde inşa edilen projede 510 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor.

Kırdağ Kadık Residence satılık Haberi

Kırdağ Kadık Residence satılık

Güllük'te birçok proje hayata geçiren Kırdağ İnşaat, bu projelerini Almanya, Avusturya ve Fransa'daki şubeleri aracılığıyla Türkiye'de konut almak isteyen Avrupalılar'a pazarlıyor. Güllük Merkez'de, cadde üzerinde, 4 bin metrekarelik bir alan üzerine AVM ve konuttan oluşan karma bir proje olan Kırdağ Kadık Residence'a Eylül 2016'da başlayacaklarını ve 1.5 yıl içinde tamamlayacaklarını bilgisini veren Kırdağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Kırdağ, projede 64 konut ve 30 ofis ile 380 metrekare üzeri büyüklüklerde dükkanların yer alacağını söyledi. 


Kırdağ, "Ayrıca, Güllük Marina karşısında müstakil bahçelerinde özel yüzme havuzlan olan Green Hill Dewilux Villaları projesine de bu yıl başlayacağız. 200 metrekare oturma alanına sahip villaların 300 metrekare büyüklüğünde bahçeleri olacak. Her villanın özel yüzme havuzu bulunacak. Villalar ısı pompalı, ısıtma-soğutma sistemi ile donatılacak. Bir yıl...