12 / 05 / 2024

Kırerkoç Seyahat Turizm nerede

Kırerkoç Seyahat Turizm nerede

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 40 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yılmaz tarafından kuruldu.

Vogue Seyahat Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Seyahat Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Erman tarafından kuruldu.

Oltre Seyahat Turizm Organizasyon Danışmanlık Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oltre Seyahat Turizm Organizasyon Danışmanlık Nakliye Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Gören tarafından kuruldu.

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Olgun tarafından kuruldu. 

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abubaker M. Turkıy ve D. Mehmet Hayri Ersan tarafından tarafından kuruldu.

El Harem Otomotiv Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Harem Otomotiv Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilfer Özhan tarafından kuruldu.

Mom Desıgn Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mom Desıgn Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Özcan ve Ramazan Derya Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 200 bin TL sermaye bedeli ile Adıl Mohammed J Mohammed, İsmael M.I Al Ani, Jabbar S.S. Sachit ve Khalıd Hayder A Al-Jumaili ortaklığıyla kuruldu.

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Es Beylikdüzü Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Beylikdüzü Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Doğanel, Onur Atıcı, Remzi Borak ve Selahattin Kaya ortaklığında kuruldu. 

Kırerkoç Seyahat Turizm nerede Haberi

Kırerkoç Seyahat Turizm nerede

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 40 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi konusu: sözleşmesinde yazılı işler

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi adres: Haklalı Merkez Mah.1.Posta Sk. A Blk.Ap.N.12/103...