04 / 05 / 2024

kırgızgaz kime satıldı

kırgızgaz kime satıldı

Kırgızistan meclisi, Rusya ile yapılan anlaşma çerçevesinde, Gazprom'un, KırgızGaz'ın devlete ait yüzde 87 hissesini satın almasını öngören anlaşmayı ilk oturumda oylayarak kabul etti. Anlaşmanın, iki defa daha genel kurulda onanması gerekiyor....

Aralık 2023'te 138 bin 577 adet konut satıldı! En çok satış hangi şehirden?

TÜİK tarafından açıklanan Aralık 2023 konut satış istatistiklerine göre, söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satıldı. Aralık'ta satışlar, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 33,4 azaldı. Peki en çok konut hangi ilde satıldı? Yabancılara kaç konut satıldı? İşte merak edilen rakamlar...

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Bu ay borsalarda 19 bin tondan fazla fındık satıldı! Fındık fiyatları ne kadar oldu? Son dakika borsa rakamları! 

Giresun Ticaret Borsası, bu senenin Ağustos ayında  borsalarda 19 bin 496 ton fındık satıldığını duyurdu. Peki bugün hangi borsada fındık fiyatları kaç TL oldu? İşte 6 Ekim 2023 fiyat listesi...

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Perili Köşk satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Perili Köşk’ olarak adlandırılan 116 yaşındaki tarihi Ragıp Paşa Köşkü satıldı…

Tarihi 'Perili Köşk' 449 milyon liraya icradan satıldı!

İstanbul Kadıköy'de "Saray Yavrusu", "Küçük Dolmabahçe", ve "Perili Köşk" gibi adlarla anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon liraya icradan satıldı.

Kibariye’nin Bodrum’daki villası satıldı!

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından bir başkasına da satıldığı öne sürülen ve davalık olan villa sonunda satıldı...

Elm Sokağında Kabus filminin çekildiği ev satıldı!

'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satıldı.

Devlet lojmanlarından 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafındasn satış talimatı verilen 11 bin 700 kamu konutundan 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

kırgızgaz kime satıldı Haberi

kırgızgaz kime satıldı

Gazprom'un, KırgızGaz'ın hisselerini yatırım ve borçlarını kapatma kaydıyla 1 dolara satın almasını öngören anlaşma, Meclis Genel Kurulu'nda yapılan oylamada, 15'e karşı 65 oyla kabul edildi.


Hükümet tarafından meclisin onayına sunulan sözkonusu anlaşmanın, iki defa daha genel kurulda onanması gerekiyor.


Hükümet, Gazprom'un, yaklaşık 50 milyon dolarlık iç ve dış borcu üstleneceğini, 3-5 yılda 640 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedeflediğini bildirmişti.


Koalisyon hükümeti, Gazprom'un KırgızGaz'ı satın almaması durumunda bu kış ülkenin doğalgaz krizi yaşamasından endişe...