29 / 04 / 2024

kırık tüneli inşaatı

kırık tüneli inşaatı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Rize'de ki kara yolları yatırımlarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. 

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Çekya'da Türk inşaat sektörüne fırsat var!

Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nca (DEİK) düzenlenen "Türkiye-Çekya İş Birliği Fırsatları" webinarında açıklamalarda bulundu. Bağış, "Türk yatırımcılar dışında, Türk inşaat şirketleri de bize nasıl mükemmel yollar inşa edilebileceğini göstermeli" dedi.

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

kırık tüneli inşaatı Haberi

kırık tüneli inşaatı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı ile Rize'deki kara yolları yatırımlarını inceledi. Bakan Turhan burada yetkilelerden bilgi aldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Salarha Tüneli şantiyesine de giderek çalışmaları yerinde inceleyen Turhan, yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda, iki geliş ve iki gidiş çift tüple inşa edilen tünelin, vadiyi şehir merkezine bağlayacağını söyledi.

Tünelin şehir için önemine değinen Turhan, "Rize ilimiz Karadeniz sahilinde deniz ile dağ arasında çok dar bir alanda rahat bir şehirleşme, yapılaşma imkanını zorlayan şehrimiz. Biz Rize şehrimize yeni bir gelişim alanı oluşturmak için arazişartları, topoğrafik ve jeolojik şartları şehirleşme için daha uygun olan bu Andon...