29 / 04 / 2024

kırık tüneli ne zaman açılıyor

kırık tüneli ne zaman açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Rize'de ki kara yolları yatırımlarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. 

Bankalar muslukları açtı! 1.5 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

1.5 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizinin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte banka banka faiz oranları...

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları düşüyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Kasım 2022.

Mutfak tüpü ne kadar? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü kaç TL, İpragaz büyük tüp ne kadar, 12 kg büyük tüp ne kadar? soruları tüp kullanan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte Aygaz İpragaz Milangaz ve Mogaz 12 kg tüp 28 Ekim 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpü ne kadar? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü ne kadar, İpragaz büyük tüp kaç TL,12 kg büyük tüp ne kadar? soruları tüp kullanan vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte Aygaz İpragaz Milangaz ve Mogaz 12 kg tüp 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü ne kadar oldu? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü ne kadar, 12 kg büyük tüp ne kadar? soruları tüp kullanan vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın yatırımcılarına kötü haber! 12 Ekim 2022 altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 12 Ekim 2022 Çarşamba günü resmen yerle bir oldu. Altın fiyatlarını gören yatırımcılara kötü haber geldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar?

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü ne kadar? Güncel tüp fiyatları araştırılıyor. Vatandaşlar, Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz mutfak tüpünün fiyatını sorguluyor.

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpüne Ağustos ayının başında dev bir zam uygulanınca vatandaşlar büyük bir tepki gösterdi. Bunun üzerine bütün markalar mutfak tüpüne indirim yaptı! Peki, En ucuz büyük tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü kaç TL? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

kırık tüneli ne zaman açılıyor Haberi

kırık tüneli ne zaman açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı ile Rize'deki kara yolları yatırımlarını inceledi. Bakan Turhan burada yetkilelerden bilgi aldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Salarha Tüneli şantiyesine de giderek çalışmaları yerinde inceleyen Turhan, yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda, iki geliş ve iki gidiş çift tüple inşa edilen tünelin, vadiyi şehir merkezine bağlayacağını söyledi.

Tünelin şehir için önemine değinen Turhan, "Rize ilimiz Karadeniz sahilinde deniz ile dağ arasında çok dar bir alanda rahat bir şehirleşme, yapılaşma imkanını zorlayan şehrimiz. Biz Rize şehrimize yeni bir gelişim alanı oluşturmak için arazişartları, topoğrafik ve jeolojik şartları şehirleşme için daha uygun olan bu Andon...