03 / 05 / 2024

Kırıkkale 2014 yatırımları

Kırıkkale 2014 yatırımları

Kırıkkale'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Davey,ülkede sürdürülebilir enerjiye yatırımlarının bankaları için öncelik oluşturduğunu, bu yatırımlarla Türkiye'nin artan enerji talebini karşılamaya yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Candan Akgül tarafından kuruldu.

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Bonne Enerji Yatırımları ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bonne Enerji Yatırımları ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bihter Yasemin Adalı Sakaryalı tarafından kuruldu. 

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Bakoy Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakoy Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli Gözde Deniz Çelik tarafından kuruldu.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Kırıkkale 2014 yatırımları Haberi

Kırıkkale 2014 yatırımları


Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasının desteğiyle, ACWA Güç, Kırıkkale'ye  1 milyar dolar değerinde 950 megawatt kapasiteli kombine çevrimli doğalgaz güç  santrali kuracak.   


Davey,ülkede sürdürülebilir  enerjiye yatırımlarının bankaları için öncelik oluşturduğunu, bu yatırımlarla  Türkiye'nin artan enerji talebini karşılamaya yardımcı olmayı amaçladıklarını  söyledi.   Bankanın yaptığı yatırımlarla ülkede sürdürülebilir enerji  kapasitesini artırmayı ve tüm sektörlerde makul ölçülerde enerji kullanımını  teşvik etmeyi amaçladığını belirten Davey, Türkiye'ye yaptıkları yatırımların  enerji sektöründeki önceliğinin aynı şekilde devam edeceğini ifade etti.   


Davey, bankalarının Türkiye'deki rüzgar enerjisi üretiminin yüzde  9'unu oluşturan iki büyük rüzgar santralini finanse ettiğini hatırlattı ve aynı  zamanda 10 ila 50 milyon avro arasındaki orta büyüklükte yenilenebilir enerji projelerine ülkedeki bankalar yoluyla destek verdiklerini dile getirdi.   


Türkiye'de jeotermal enerji üretimi yapacak ve finanse edecekleri...