12 / 05 / 2024

Kırıkkale kız öğrenci yurtları

Kırıkkale kız öğrenci yurtları

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürü Haluk Karahan, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan 2 bin kişi kapasiteli kız öğrenci yurdunu hizmete açtıklarını bildirdi.

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale'deki yeni projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih belli oldu! 300 konutluk yeni proje geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. 

TOKİ Kırıkkale projesiyle 300 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kırıkkale için müjde geldi! O ilçeye 210 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'de tam 210 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için düğmeye bastı! Dikkat ucuz konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi!

İlk-orta dereceli okullar yüz yüze eğitime açılırken, üniversitelilerin tüm tepkisine rağmen yüksek öğretim kurumlarının açılmama nedeninin perde arkasında yurt sorunu olduğu öğrenildi. Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi...

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin ihalesi tamam!

Kırıkkale’nin çehresini değiştirecek Kızılırmak üzerinde kurulacak millet bahçesinin ihalesi Ankara’da gerçekleştirildi.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Kırıkkale kız öğrenci yurtları Haberi

Kırıkkale kız öğrenci yurtları


Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürü Haluk Karahan, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan 2 bin kişi kapasiteli kız öğrenci yurdunu hizmete açtıklarını bildirdi.

Yeni kız yurdunun tesliminin yapılarak iç tefrişatının tamamlandığını belirten KYK İl Müdürü Haluk Karahan, yurtta kalacak öğrencilerin otel konforunda rahat bir yaşam süreceklerini söyledi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilere yönelik verdikleri barınma, beslenme, kredi ve burs hizmetlerinin yanı sıra öğrencilerin gelişimlerine destek olmak amacıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlediklerini dile getiren Karahan, geleceğin teminatı gençleri en iyi şekilde yetiştirmek için çaba gösterdiklerini ifade etti.


KYK olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Haluk Karahan, “2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde İl Müdürlüğü olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan protokoller gereğince bir dizi sosyal...